reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje, okazje - czyli co i gdzie mozna kupić taniej :)

reklama
Zapraszam do Smyka, promocje że głowa puchnie
za buciki takie fajowe do dreptania coolclub 26 zł a kosztowały 98zł i nie tylko sandałki przecenione pełne buciki też oraz prawie wszystko 50%taniej, nawet buciki rehabilitacyjne przecenione a gdyby nie napis że rehabilitacyjne to nawet bym nie zaskoczyła bo takie ładniusie:tak:
mada a takie rzeczy co na jesień wykorzystamy to też przecenione, bo z letnimi to mi się już szuflady nie domykają:-p a co do butków rehabilitacyjnych, zrobiłam "zonk"

kupiłam Ali butki, cieszyłam się że rozmiar pasuje a w domu dopiero się kapłam, że jakąś wkładkę mają, ale idziemy do lekarza niedługo to je pokażę, może nie są złe kurka flak:zawstydzona/y:

no właśnie ostatnio przechodziłam koło smyka, ale nie miałam czasu zajść... postaram się skoczyc w tym tyg.:tak::tak: julcia dostała od teściów na imieninki 300 zł, także troszke poszalejemy:-D:-D

na imieniny300zł:szok::szok::szok::szok: też tak chcę:-D

ja też, ja też!!! :tak:

Bedytko co do bucików "rehabilitacyjnych" to na pewno dzieci mogą nosić takie obuwie profilaktyczne - one często są też nazywane ortopedycznym, ale nie są takie typowo ortopedyczne. mają lekko profilowane podbicie, tak żeby zapobiegać ewentualnemu płaskostopiu i takie obuwie mogą dzieci nosić. polecała mi je i neurolog i pediatra.
jeszcze raz wkleję zdjęcie, jak to wygląda
m_20070706134609.jpg
m_20060927092207.jpg

na rzepy nie polecam, bo łatwo dziecko je sobie zdejmuje :-p

może te buciki nie wyglądają najcudowniej, ale na pewno są zdrowe - mają w środku naklejkę zdrowej stopy - taką żółtą
są wykonane ze skóry, wkładka też jest ze skóry
robi je m.in. Spółdzielnia Inwalidów Postęp
www.postep.elblag.pl

Bedytko co do bucików "rehabilitacyjnych" to na pewno dzieci mogą nosić takie obuwie profilaktyczne - one często są też nazywane ortopedycznym, ale nie są takie typowo ortopedyczne. mają lekko profilowane podbicie, tak żeby zapobiegać ewentualnemu płaskostopiu i takie obuwie mogą dzieci nosić. polecała mi je i neurolog i pediatra.
no trochę mnie uspokoiłaś, poczytałam jeszcze teraz info od producenta, wychodzi na to że jest to wkładka profilaktyczna, może uda mi się wkleić zdjęcie samego bucika, zetpol też ma znak żółtej stopy, więc chyba za darmo go nie dostali;-)
Alka ma ciut inny kolor tych butków, ale zadowolona chyba jest bo fajnie w nich stoi, nie kiwa się na wszystkie strony;-) i nie chce ich ściągać jak ze spacerku przychodzimy...
to ja też chcę 3 stówki za moje imię:-p:-p:-p ewa gratulować teściów!!

Bedytko Piotruś dostał od mojej siostry bardzo podobne buciki, ale nie wiem czy z Zetplou, musiałabym sprawdzić...

a skoro jest znak żółtej stopy, to spokojnie Alutka może je nosić :tak:

no prosze czego mozna sie dowiedziec o butach dziecka, my mamy takie same jak Bedyta, w kolorze orange, tylko innej firmy:tak: nie wiedzialam,ze profilaktyczne;-) a takie jak poleca Leyna, wezme jako kapcie do biegania po domu.

No ja musze sie zaopatrzyc w ciapciuchy po domku jakies dla Jagody w rozmiarze 21, mam co prawda od szwagierki kapciuchy, ale nie wiem czemu nie ufam kapciom noszonym przez inne dzieci, jeszcze na samym poczatku jak jagodzie zakladalam kapcie na 5 minut dziennie dla przyzwyczajenia to ok, ale teraz wole kupic nowe. A jesli chodzi o buciki to na jesien mam bardzo fajne z Bartka, mala dostala w prezencie, ale obawiam sie, ze beda za male bo rosna temu mojemu stworkowi nogi jak szalone. Chociaz Bartek ma dziwna rozmiarowke - niby te co mam buciki to 19, ale wieksze ciut od 21...

reklama
w gazetce TESCO od 02.08-08.08 promocja na Huggies Super Flexy różne rozmiary - cena 36,99
oraz chusteczki Bambino, pakowane po 2 paczki - cena 10,99

jeżeli to prawda, i pieluchy są, to te Huggiesy są wyjątkowo tanie
nawet u mnie w najtańszym ze sklepów ostatnio zdrożały do 42 zł a przecież kupowałam po 38 zł

Do góry