Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj, przykro mi.. NaprawdęAle niestety ,serduszko przestało bić w 9 tc, ale chyba wina była cytomegalie, mój gin mówił że przy bromergenie w 1 cyklu zachodzą
Ale potem w 6 cyklu ,byłam kolejny raz w ciąży, i ciąża książkową, urodziłam zdrowa coreczkeOj, przykro mi.. Naprawdę
Dam znać Co mi moj lekarz przepisze i co powie.
Ja akurat hormonalne miałam robione na NFZ przez endo i dość często kierowała mnie na oddział żeby porobić dokładne badania i nigdy z tym u mnie problemu nie było. Nawet rodzinny dawał skierowania jak miałam odległa wizytę u endo czy gin.W pl prywatnie większość badań robisz. Bo malo jest na nfz.
Super!!! Gratuluję!! I przez caly czas az do wiadomości o ciąży brałaś ten bromergon czy jak to się tam nazywa??Ale potem w 6 cyklu ,byłam kolejny raz w ciąży, i ciąża książkową, urodziłam zdrowa coreczke![]()
To bardzo fajnie.Ja akurat hormonalne miałam robione na NFZ przez endo i dość często kierowała mnie na oddział żeby porobić dokładne badania i nigdy z tym u mnie problemu nie było. Nawet rodzinny dawał skierowania jak miałam odległa wizytę u endo czy gin.
To w dużej mierze zależy od lekarza. Bo też trafiłam że mówili mi że jak chce jakieś badania to prywatnie bo NFZ tego nie refunduje.To bardzo fajnie.
Aha. Rozumiem doskonaleTo w dużej mierze zależy od lekarza. Bo też trafiłam że mówili mi że jak chce jakieś badania to prywatnie bo NFZ tego nie refunduje.
Nie ,ja go brałam przez 3 miesiące, jak się dowiedziałam o ciąży to przestałam, potem się okazało że przestało bić serduszko , szpital ,tabletki, poronienie, i potem już go nie brałam, 3 cykle w cały świat, potem się unormowaly, 2 cykle po 28 dni a 3 już nie było, od razu do gina ,mimo że beta kiepsko bo najpierw 250 po 48h 360, za cienkie endo, ale się udało ,mała trzymała się twardoSuper!!! Gratuluję!! I przez caly czas az do wiadomości o ciąży brałaś ten bromergon czy jak to się tam nazywa??
To faktycznie twardo. Walczyła. Mówią ze żeńskie chromosomy sa silniejsze, więc dala radęNie ,ja go brałam przez 3 miesiące, jak się dowiedziałam o ciąży to przestałam, potem się okazało że przestało bić serduszko , szpital ,tabletki, poronienie, i potem już go nie brałam, 3 cykle w cały świat, potem się unormowaly, 2 cykle po 28 dni a 3 już nie było, od razu do gina ,mimo że beta kiepsko bo najpierw 250 po 48h 360, za cienkie endo, ale się udało ,mała trzymała się twardo3870 kg i 59 cm
Miałam lekko podniesioną prolaktynęDziewczyny kochane, powiedzcie proszę jaka mieliście przygodę z PROLAKTYNA? DŁUGO WAM ZAJĘLO ZAJŚCIE W CIĄŻĘ?
U MNIE POZIOM BARDZO WYSOKI. CZEKAM NA WIZYTĘ U LEKARZY.