reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Progesteron

Minkax56

Zaangażowana w BB
Jestem według om 5+2 tc robiłam badania i zastanawia mnie poziom progesteronu jaki miałyście na początku ciąży czy u mnie nie jest za niski ? Wizytę mam 23 styczeń i zastanawiam się czy jej nie przyspieszyć . Tak to u mnie wygląda
7.01 beta hcg 435.654
Progesteron 15.96
9.01 beta hcg 835.930
Progesteron 14.93

reklama
Jestem według om 5+2 tc robiłam badania i zastanawia mnie poziom progesteronu jaki miałyście na początku ciąży czy u mnie nie jest za niski ? Wizytę mam 23 styczeń i zastanawiam się czy jej nie przyspieszyć . Tak to u mnie wygląda
7.01 beta hcg 435.654
Progesteron 15.96
9.01 beta hcg 835.930
Progesteron 14.93
Nie jest za niski.

Dzięki, trochę mnie uspokoiłyście, jak czytałam na forum że dziewczyny mają progesteron na poziomie 25-30 albo i więcej to się trochę przeraziłam że mam za mały 😌

Hej, właśnie ja też się zaczęłam trochę martwić. U mnie 8 tydzień i 16.300 mg/ml. Czy to bardzo mało?
Niby od 11 jest norma w I trymestrze. Wizytę mam pojutrze, bez krwawień ani nic.

Hej, właśnie ja też się zaczęłam trochę martwić. U mnie 8 tydzień i 16.300 mg/ml. Czy to bardzo mało?
Niby od 11 jest norma w I trymestrze. Wizytę mam pojutrze, bez krwawień ani nic.
Skoro norma jest od 11, a Ty masz 16, to znaczy, ze jesteś w normie 🤷‍♀️ co chcesz analizować dodatkowo?

reklama
Ja miałam mniej i ciąża szczęśliwie donoszona, ginekolog mówiła że nie ma co się martwić, on wydziela się skokowo i za parę godzin może już być dużo więcej itd

Do góry