reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Za niski progesteron?

Okres powinnam mieć 17 kwietnia. Korzystałam z aplikacji i miałam bardzo regularne cykle. Chociaż wielkość pegerzyka ciążowego 1,63cm też wskazuje bardziej 6-7 tydzień, ale nie widać zarodka. Może poprostu nieudolnie zrobione USG, nie bardzo się znam (patrz załącznik), bo do mojego lekarza przyjeżdża pani doktor i to ona robi USG, poczytałam opinie i nie są najlepsze jeśli chodzi o USG u niej.
Ja już od wczoraj łażę w kółko i się martwię dlatego dziś przy okazji innych badań, zrobiłam jeszcze HCG i progesteronu i w sumie chyba w następnym tyg. Pójdę gdzieś zrobić USG.
No to owulacja raczej nie była opóźniona. Idź wcześniej na usg bo może ciąża się zatrzymała i nie ma sensu jej podtrzymywać przez duphaston. Jeżeli jednak to kiepskie usg to jest szansa, że jednak coś tam jest więcej niż tylko pęcherzyk.

reklama
Do góry