reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Progesteron...

Majka2022

Zaangażowana w BB
Dostalam od ginekologa progesteron besins (100) 2x1 wczoraj badałam i wyszedl mi 37,48 I nie wiem czy to dobry wynik czy mam się martwić i czy może przy takiej dawce powinien być większy ? Beta HCG wczoraj 27,6

Załączniki

• 1eaaa702-bda2-4b2a-bd30-000bf2a79082.jpg
    1eaaa702-bda2-4b2a-bd30-000bf2a79082.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 363
reklama
Wynik progesteronu jest prawidłowy dla I trymestru. Nie wiem jak powinien go podnieść suplementowny progesteron, ale ja przy beta HCG 383 miałam progesteron bez suplementacji na poziomie 20 dziś już jestem w 13+3😉

U mnie progesteron przy becie 823 (badanie robione 5 dni po spóźnionej miesięczce) był wg lekarza wysoki-38.10

Ten lek zawiera naturalny progesteron i wpływa na wynik badania.
A sam poziom progesteronu jest na bardzo dobrym poziomie

Dostalam od ginekologa progesteron besins (100) 2x1 wczoraj badałam i wyszedl mi 37,48 I nie wiem czy to dobry wynik czy mam się martwić i czy może przy takiej dawce powinien być większy ? Beta HCG wczoraj 27,6
Ja przy becie 2200 mialam progesteron 32. Dostalam besins 2x1 + dopochwowo 2x1 . Po trzech tygodniach wzrosl do 35,5 .🥰mysle, ze twoj progesteron jest w porzadku;)

Hej dziewczyny,u mnie Progesteron w 22dc 65,7, testuje 11/12 Maja.Myslicie że tutaj może być ciąża przy takim wyniku?

Hej dziewczyny,u mnie Progesteron w 22dc 65,7, testuje 11/12 Maja.Myslicie że tutaj może być ciąża przy takim wyniku?
progesteron nie potwierdza ciąży. Widziałam tu zdrowe ciążę przy progesteronie 7 i brak ciąży przy progesteronie 60.
A w jakich jednostkach ten prog?

reklama
Do góry