reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Progesteron

Lenkamagda

Zaangażowana w BB
Hej .
Zrobiłam betę -46,1
Progesteron -8,3 biorę duphaston .
Czy progesteron nie jest zbyt niski ? Normy w labo od 2,8 do 1 trymestru . Jednak Trochę się martwię 😔 jutro powtarzam betę

reklama
Mi lekarz mówił że progesteron nie powinien być niższy niż 11. Może zadzwoń do lekarza niech dołoży duphaston?

Mi lekarz mówił że progesteron nie powinien być niższy niż 11. Może zadzwoń do lekarza niech dołoży duphaston?
Właśnie biorę dupka 2x1 , On ponoć nie wychodzi we krwii . A do swojej gin nie mogę się póki co dodzwonić 🙄

Zbadaj przyrost i zobaczysz jak wygląda progesteron za 48 h, a w międzyczasie napewno uda Ci się skontaktować z lekarzem
Dokładnie tak planuje zrobić . Już zgłupiałam sama . Bo owulacje miałam pozna w 14 DC był pęcherzyk 10 mm , 21 DC pik na teście , 29 DC różowe plamienie .

Ostatnia edycja:
Do góry