Beataw1991
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jaka była poprzednia beta? Bo tu wrzucilas nam jednorazowy wynik.Niski progerstron i plamienie mam i beta nie przyrasta tak ?
No to jest jeszcze normalny ciążowy progesteron - by poronienie nastąpiło musi spaść dużo niżej, taki poziom podtrzymuje ciążęNiski progerstron i plamienie mam i beta nie przyrasta tak ?
Dostałam duphaston luteinęNo to jest jeszcze normalny ciążowy progesteron - by poronienie nastąpiło musi spaść dużo niżej, taki poziom podtrzymuje ciążę
Poprzedni był 11 czerwca 210 lekarz mi zlecił terazNo to jest jeszcze normalny ciążowy progesteron - by poronienie nastąpiło musi spaść dużo niżej, taki poziom podtrzymuje ciążę
teraz byłam w toalecie i przy podcieraniu się taki skrzep był to poronienie ? do lekarza mam z adwie hTeż obawiałam się wynikami progesteronu i lekarz mi powiedział że to normalne, że progesteron skacze. W 5tc miałam progesteron na poziomie 9. Dostaje zastrzyki i globulki z progesteronem.
Nie odpowiemy ci na forum ci się dzieje, to oceni tylko lekarz który zna cały kontekst i wyniki itp. U mnie poronienie to była żywa krew, w ilosci jak krwotok a nie okres nawet, może więc jeszcze nie nastawiaj się na najgorsze dobrze że zaraz masz lekarza, daj znać co powieteraz byłam w toalecie i przy podcieraniu się taki skrzep był to poronienie ? do lekarza mam z adwie h