Ada199079
Fanka BB :)
zadzwoń do lekarza i przestaw Mu sytuację. Stres nie jest wskazany.teraz byłam w toalecie i przy podcieraniu się taki skrzep był to poronienie ? do lekarza mam z adwie h
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zadzwoń do lekarza i przestaw Mu sytuację. Stres nie jest wskazany.teraz byłam w toalecie i przy podcieraniu się taki skrzep był to poronienie ? do lekarza mam z adwie h
Stres nie ma wpływu na losy takiej ciąży - poronienie albo utrzymanie zależy od wad / prawidłowości zarodka.zadzwoń do lekarza i przestaw Mu sytuację. Stres nie jest wskazany.
masz lekarza za dwie godziny, sprawdzi wszystko. Nie odpowiemy ci tutaj, bo nie wiemy. Trzymam kciuki, aby jednak wszystko było dobrE.teraz byłam w toalecie i przy podcieraniu się taki skrzep był to poronienie ? do lekarza mam z adwie h
bardziej chodzi o to, że kobiety w ciąży się nakręcają. Ja też ciągle wszystkim się przejmuję i też mnie uspokajająStres nie ma wpływu na losy takiej ciąży - poronienie albo utrzymanie zależy od wad / prawidłowości zarodka.
A nikt jeszcze od „nie stresuj się” nie poczuł się lepiej.
Byłam na sor w szpitalu powiedzieli ze jest zarodek ale nie widać serduszka jak bije a wczoraj byłam w gabinecie prywatnie i serduszko biło jak szalone wiec nie mam pojęcia kazali czekać …I co powiedział lekarz?
Jeśli nie ma serduszka, nie poinformowali Cię że ciąża jest obumarła ?Byłam na sor w szpitalu powiedzieli ze jest zarodek ale nie widać serduszka jak bije a wczoraj byłam w gabinecie prywatnie i serduszko biło jak szalone wiec nie mam pojęcia kazali czekać …
Nie powiedzieli ze w tym tyg serca ma prawo nie widać żeby czekaćJeśli nie ma serduszka, nie poinformowali Cię że ciąża jest obumarła ?
Ale nie w sytuacji kiedy serce było już uwidocznione.Nie powiedzieli ze w tym tyg serca ma prawo nie widać żeby czekać
Tak dzisiaj mam na 8:45 swojego ginekologaAle nie w sytuacji kiedy serce było już uwidocznione.
Masz szanse dostać się do swojego ginekologa ?