Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My mamy tendencje do wyłapywania wczesnych ciążTak. Miałam bete 1.4, przyrost po dwóch dniach na 30
Progesteron akurat miałam śmieszny bo 8ng (dobił wyżej wraz z betą).
Syn właśnie skończył roktakże zdarza się tak szybko wyłapać ciążę
Ale znam też podobny przypadek gdzie po dwóch dniach beta już była mniej jiz 1.2 więc nie wiadomo. Jest 50% szans
Nie spadla, była caly czas negatywna.No niestety, beta mi spadła, więc czekam na @.
Z 1,14 zrobiło się mniej niż 0,20, więc chyba spadłaNie spadla, była caly czas negatywna.
Wystarczy, że badali na innym aparacie.Z 1,14 zrobiło się mniej niż 0,20, więc chyba spadła![]()
Na tym samym aparacie, w tym samym laboratorium.Wystarczy, że badali na innym aparacie.
Serio będziesz się doszukiwać? Taka roznica to może być bląd pomiaru a może być naturalna róznica. Ciąża jest od bety powyżej 5, bo na dobrą sprawę nie wiemy, czy wyjściową wartością jest 0, 1 czy 0,75.Na tym samym aparacie, w tym samym laboratorium.
Mam wrażenie, że jedyną osobą doszukującą się dziury w całym to właśnie Ty.Serio będziesz się doszukiwać? Taka roznica to może być bląd pomiaru a może być naturalna róznica. Ciąża jest od bety powyżej 5, bo na dobrą sprawę nie wiemy, czy wyjściową wartością jest 0, 1 czy 0,75.
Nie było ciąży. Naprawdę.