Lady Loka
Fanka BB :)
No raczej nieMam wrażenie, że jedyną osobą doszukującą się dziury w całym to właśnie Ty.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No raczej nieMam wrażenie, że jedyną osobą doszukującą się dziury w całym to właśnie Ty.
Mimo wszystko, życzę szczęśliwego nowego roku i szampańskiej zabawyNo raczej nie
wiesz, ze to ten typ życzeń, ktore są najbardziej nieprzyjemne dla odbiorcy? Pewnie wiesz.Mimo wszystko, życzę szczęśliwego nowego roku i szampańskiej zabawy
Nie, nie miałam nic złego na myśli. Nie jestem zawistną osobą. Szkoda, że tak mnie posądziłaś. No nic, zatem nie ma co. Pozdrawiamwiesz, ze to ten typ życzeń, ktore są najbardziej nieprzyjemne dla odbiorcy? Pewnie wiesz.
Nie dziękuję, nie świętuje.
jeżeli nie plamisz to w sumie nie ma podstaw do przepisywania progesteronu. 11 to graniczny wynik, ale w normie.Cześć Wam, 31.12 zrobiłam test i wyszły dwie kreski. Dopiero dziś mogłam zrobić betę. Beta wyszła 916, natomiast progesteron 11,4. Bardzo się stresuje, że to może ciąża pozamaciczna. Lekarz olał i nie przepisał progesteronu :/
Jeśli jest podejrzenie ciąży pozamacicznej, to lekarz nie olał, tylko zachował się rozsądnie. Byłaś na USG czy to konsultacja zdalna wyników?Cześć Wam, 31.12 zrobiłam test i wyszły dwie kreski. Dopiero dziś mogłam zrobić betę. Beta wyszła 916, natomiast progesteron 11,4. Bardzo się stresuje, że to może ciąża pozamaciczna. Lekarz olał i nie przepisał progesteronu :/
Jeszcze nie byłam na USG bo to dopiero początek i nie chce się dodatkowo stresować że nic nie widać. Idę dopiero za 3 tyg , to będzie jakos 7tcJeśli jest podejrzenie ciąży pozamacicznej, to lekarz nie olał, tylko zachował się rozsądnie. Byłaś na USG czy to konsultacja zdalna wyników?
No to tym bardziej żaden mądry lekarz nie wypisze Ci progesteronu. Zresztą nie ma podstaw, a progesteron to nie magiczne tabletkiJeszcze nie byłam na USG bo to dopiero początek i nie chce się dodatkowo stresować że nic nie widać. Idę dopiero za 3 tyg , to będzie jakos 7tc
Ale Ty już się stresujesz... Jak zamierzasz wytrzymać te 3 tyg? Szczególnie, że wynik progesteronu nie jest oszałamiający, więc może po potwierdzeniu ciazy w macicy lekarz zdecydowałby się włączyć suplementacje. Nie jest to aż taki początek, bo HCG masz prawie 1000, więc jest szansa zobaczyc w najbliższych dniach pęcherzyk.Jeszcze nie byłam na USG bo to dopiero początek i nie chce się dodatkowo stresować że nic nie widać. Idę dopiero za 3 tyg , to będzie jakos 7tc