reklama
angeliskax
Moderator
My mamy tendencje do wyłapywania wczesnych ciążTak. Miałam bete 1.4, przyrost po dwóch dniach na 30
Progesteron akurat miałam śmieszny bo 8ng (dobił wyżej wraz z betą).
Syn właśnie skończył rok także zdarza się tak szybko wyłapać ciążę
Ale znam też podobny przypadek gdzie po dwóch dniach beta już była mniej jiz 1.2 więc nie wiadomo. Jest 50% szans
Obyście dziewczyny miały racje!! Teraz muszę cierpliwie poczekać
No niestety, beta mi spadła, więc czekam na @.
Lady Loka
Fanka BB :)
Nie spadla, była caly czas negatywna.No niestety, beta mi spadła, więc czekam na @.
Z 1,14 zrobiło się mniej niż 0,20, więc chyba spadłaNie spadla, była caly czas negatywna.
Lady Loka
Wystarczy, że badali na innym aparacie.Z 1,14 zrobiło się mniej niż 0,20, więc chyba spadła
Na tym samym aparacie, w tym samym laboratorium.Wystarczy, że badali na innym aparacie.
Lady Loka
Serio będziesz się doszukiwać? Taka roznica to może być bląd pomiaru a może być naturalna róznica. Ciąża jest od bety powyżej 5, bo na dobrą sprawę nie wiemy, czy wyjściową wartością jest 0, 1 czy 0,75.Na tym samym aparacie, w tym samym laboratorium.
Nie było ciąży. Naprawdę.
reklama
Mam wrażenie, że jedyną osobą doszukującą się dziury w całym to właśnie Ty.Serio będziesz się doszukiwać? Taka roznica to może być bląd pomiaru a może być naturalna róznica. Ciąża jest od bety powyżej 5, bo na dobrą sprawę nie wiemy, czy wyjściową wartością jest 0, 1 czy 0,75.
Nie było ciąży. Naprawdę.