reklama
Nikusia82
Fanka BB :)
No ja też w pracy...
Ja nie raz już mówiłam, że nie da się wyluzować, nie da się nie myśleć i nie da się nie pragnąć... Więc temat jak dla nas jasny...
Zuzanka - brzmi niesamowicie...a ja słyszałam wiele takich historii, że młodzi szykują się do adopcji, ba adoptują a ona okazuje się, że w ciąże spokojnie zachodzi..także &&&&& i za to i za to
Lajka - widzisz nie jedna z nas marzy o wpadce... ja się czasem śmieję i mówię do męża Boże jak można zaliczyć wpadkę ... ale widocznie można... Trzymaj się na Ciebie i na mnie i na nas czas będzie !!!
Sun - a który dzień cyklu masz???
Pozdrawiam Was i lecę pracować
Ja nie raz już mówiłam, że nie da się wyluzować, nie da się nie myśleć i nie da się nie pragnąć... Więc temat jak dla nas jasny...
Zuzanka - brzmi niesamowicie...a ja słyszałam wiele takich historii, że młodzi szykują się do adopcji, ba adoptują a ona okazuje się, że w ciąże spokojnie zachodzi..także &&&&& i za to i za to
Lajka - widzisz nie jedna z nas marzy o wpadce... ja się czasem śmieję i mówię do męża Boże jak można zaliczyć wpadkę ... ale widocznie można... Trzymaj się na Ciebie i na mnie i na nas czas będzie !!!
Sun - a który dzień cyklu masz???
Pozdrawiam Was i lecę pracować
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
cześć dziewczyny
Sun7 ja trzymam kciuki żeby @ nie przylazła &&&&&&&&&&&&&& i pokazały się II
przepraszam dziewczyny ,że nie odpisuje każdej z osobna ale mam ostatnio ciężkie dni i latam ,doczytuje w między czasie a później zapominam co ,której mam napisać wybaczcie od poniedziałku będę przy kompie to poprawię się
piękny dzień mamy dzisiaj ,ale już czuć w powietrzu jesień
Miłego dnia dziewczyny
Sun7 ja trzymam kciuki żeby @ nie przylazła &&&&&&&&&&&&&& i pokazały się II
przepraszam dziewczyny ,że nie odpisuje każdej z osobna ale mam ostatnio ciężkie dni i latam ,doczytuje w między czasie a później zapominam co ,której mam napisać wybaczcie od poniedziałku będę przy kompie to poprawię się
piękny dzień mamy dzisiaj ,ale już czuć w powietrzu jesień
Miłego dnia dziewczyny
butterfly21
hope & love
Hallo! Cześć G wezwali szybciej do pracy bo jego zmianowa koleżanka miała wypadek i zawieźli ją na pogotowie. I zostałam sama
butterfly21
hope & love
:-) Sun no właśnie nie mam co robić, wszystko ogarnięte i przygotowane do obiadu
Kasienkadg
Fanka BB :)
Czesc kobietki
Butterfly to zapraszam cie do mnie bo ja nie mam weny na obiad;D
Sun ty tam w tym swoim podpisie powinnas miec "Nastepna @ NIE powinna przyjsc 2.09 "
Butterfly to zapraszam cie do mnie bo ja nie mam weny na obiad;D
Sun ty tam w tym swoim podpisie powinnas miec "Nastepna @ NIE powinna przyjsc 2.09 "
reklama
butterfly21
hope & love
Ja na obiad robię sałatkę kebab i frytki
Podziel się: