reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Strasznie współczuję kobietom, które nie mogę zajść w ciążę. U mnie wystarczył jeden jedyny raz bez zabezpieczenia i voila od razu ciąża, przede wszystkim cieszcie sie swoim partnerem, a wtedy los sam zgotuje wam niespodziankę :) mam nadzieję, że każdej staraczce się powiedzie :*

reklama
Staramy sie o dziecko ale nie wychodzi...:unsure:bardzo sie martwie tym bo ilez mozna sie razy kochac i nic z tego...co moze byc przyczyna?lekarz zalecil mi luteine na uregulowanie miesiaczki pomoglo ale co teraz by byc w ciazy???prosze o szybka odpowiedz....:(:(:(:(:(:(:(

Witam Was dziewczyny :)
zarejestrowałam się na tym forum, z nadzieją, że znajdę może receptę na to aby w końcu zajść w ciążę, ale widzę, że wiele z Was ma ten problem. Nie staramy się jakoś bardzo długo, bo 4 miesiące dopiero, jednak i tak bardzo mnie to martwi. Wiem jedynie tyle, że mam 4 cm torbiel, jednak lekarze nie chcą nic z nią robić. Kolejną wizytę u ginekologa mam dopiero 5 stycznia.
A tak bardzo pragniemy tego maluszka :(

Witam
Dziewczyny poczytałam to co piszecie i mam dla Was jedną radę. Zróbcie sobie wszystkie możliwe badania hormonalne i USG, ale pamietajcie aby i panowie zrobili sobie badanie nasienia. Naprawdę jak już jest jakiś punkt zaczepienia to wiemy co robić i na co się przygotować.
My staraliśmy się ponad rok o maluszka i dopiero po zrobieniu badań okazało się jaki jest problem. Teraz będziemy rozpoczynać program in vitro...
Wiele obaw wątpliwości ale zobaczymy co będzie dalej.

Dzien dobry~
prosze o pomoc bardzo bym chciala zajsc w ciaze z mezem.
we wrzesniu 2009 roku mialam jak 4 dniowy okres (jak standardowo)ale we pazdzierniu dostalam okres 13 i skonczyl mi sie 14 wieczorem , poszlam do ginekologa bo myslalam ze moze udalo sie i zaszlam w ciaze,ale niestety nie udalo sie :( dowiedzialam sie ze mam mala nadrzerke i nie musze jej leczyc (jak narazie) we listopadzie dostalam okres 14 i skonczyl sie 16 rano , we grudniu dostalam okres 14 i rowniez skonczyl sie 16 rano.A w styczniu 2010r. dostalam okres 10 i skonczyl soe 11 wieczorem.cykle mam co 28 -30 czy to wina nadrzerki ze mam tak krutkie okresy czy organizm przygotowuje sie do ciazy.czy mam pierw wyleczyc nadrzerke i starac sie o dzdzie? prosze o pomoc BARDZO BYM CHCIALA ZAJSC W CIAZE!
Pozdrawiam

Ja też mam duży problem z zajściem w ciąże chociaż jestem młodą osobą leczę się od 3 lat i pomału zaczynam tracić nadzieję. Czasami mam nawet takie dni że nie chce mi się wstać z łóżka.

reklama
Do góry