reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

dzięki bella ale ja robię tak,że jak wstaje rano to od razu nastawiam się na dobry dzień i daje radę :tak:i się udaje jeszcze ,a czasem nie ale wtedy znajduje coś do roboty i staram się nie myśleć ,że jest mi źle :tak:
LALECZKA ja do wczoraj trzymałam małe skarpetki z napisem "kocham mamę " "kocham tatę" i w końcu je wyjęłam i dołączyłam do zakupów ,które wczoraj zrobiliśmy dla Naszego dzieciątka adoptowanego przyszłego i mój M się pyta a co to ? to mu powiedziałam ,co chciałam zrobić z nimi ,że miałam mu je podarować jak bym zaszła w ciążę a że nie mogą się doczekać tej chwili to je dołączam do reszty ciuszków :tak:
Roza bo nie ma się czym przejmować :tak:;-)

reklama
fajne skarpetusie:-)
dopiero doszłam do takiego wniosku, jak za bardzo analizuję to się spinam, a tak ...nie ma nawet czego :-) analizować.

Upiekłaś ciasto???/ to nakrój troszkę a ja lecę wodę nastawiać na kawkę;-);-):-);-);-);-);-)

upiekłam właśnie wyłączyłam ;-)czekam na lody i bitą śmietanę M w sklepie zakupy robi ,oh co za dobry mi się trafił chłop ,ja nie musze jeździć na zakupy on co piątek lata po pracy :tak:

No to masz dobrze Zuza , bo mój w ogóle nie zna się na robieniu zakupów i nigdy nie wie co kupić a jak już coś przyniesie to nie wiadomo czy jadalne hahaha:-)
Tym zajmuję się ja, ale jak jest auto to można:-) nosić siaty;-)

Bella a w którym dniu cyklu jesteś i jak długie masz?? ooo widzę znachor:-) sie tobie trafił,

a Zuzance zaraz pół blachy zjemy,mąż lodów nie zdąży donieść:-)

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Roza-to 24 dc a cykle ,mam 21-24dniowe,no znachor naprawde:-)
zuzanka-Jak moj A. Mi tak gada caly czas to moze i za wczesnie:eek:
no nic czekamy na @ i juz.A te lozeczko to boskie,Ale Drogie skubane.ale jeszcze czegos takiego nie widzialam.

Ostatnia edycja:
reklama
Zuza bardzo fajnie:-) nasza Maja ma mały pokoik nad czym ubolewa i musimy pomyśleć nad jakimś rozwiązaniem bo tradycyjne komody i sofy odpadają - do tego jest skos:tak:

Bella to może rzeczywiście ma rację:tak: mi test nie wyszedł w dniu spodziewanej @, dopiero 3-4 dni później:-)

Do góry