reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

hehe tak zuzanko :tak: wspolny cykl i wspolny cel hihi. Ja jutro planuje jakies ciasto upichcic tylko koncepcji nie mam jakie:no:. Wogole ostatnio mam takiego lenia ze szok:laugh2:. Ja tez pamietam jak wracalam ze szkoly i w calym domku pachnialo ciachem mniam mniam. Och :szok: kiedy to bylo:-D

reklama
Skrzat ojoj przykro mi:no:. Nie przejmuj sie , co Ja mam powiedziec lub Moja Nicolka:tak: ona za 4 -ce bedzie miec 10 lat i non stop mnie meczy czemu nie ma rodzenstwa :-) i juz nie mam sily jej tak klamac :angry: e nie znalazlam odpowiedniego " ziarenka " i dlatego.

hej kobity:-)

Ojjjojoj widzę moc kciuków:-D:rofl2: no ale coś się pomieszało, na dodatek mam wątpliwości że jestem po owu heh:tak:

Laleczka no masz i ty ją wpuściłaś???:-p mam nadzieję że przepędzisz wredote raz dwa :-)

Zuzanka podoba mi się jak to napisałaś o dniu codziennym, masz rację trzeba umieć znaleźć w tym wszystkim rzeczy które nas cieszą:-) inaczej byśmy powariowały:rofl2:

Bezdzietna to nie jest tak że się nie smucimy no przynajmniej ja, przed zbliżającą się @ jest uczycie potworne :crazy: którego nie lubię ale jak już "wypłyniemy na suchy ląd" to pojawiają się nowe nadzieje i pozytywne myślenie.

Anastazja no to ci się udało mnie rozbawić:-D ale niestety to nie implantacja:-D i nie czytaj głupot w necie:tak:

Kaha nie martw się, jest nas dwie bo ja też nie wiem czego się spodziewać i przed zmianą lekarza przez pół roku nie miałam owu, a teraz chyba znowu to samo:wściekła/y:

Butterfly szkoda że jeden pęcherzyk tylko, ale uda się:-)

Dziś ostatni dzień w pracy:-D mam tydzień wolnego i wczoraj przygotowywałam się do zajęć, bo miałam dziś obserwację dyrektora i wyszło b.dobrze - powiem nieskromnie:zawstydzona/y::tak:

Ostatnia edycja:
Roza fajnie ,wolne bo ferie się zaczynają ? Twoja tempka jakaś podejrzana ?:crazy:
bezdzietna tak jak dziewczyny piszą ja smucę się ale staram się więcej cieszyć z tego co mam ,przez te lata bym zgłupiała ,siedziałabym teraz gdzieś bez klamek i dokarmiali by mnie procą bo u mnie bez kija nie podchodź jak @ się zbliża :wściekła/y:

właśnie LALECZKA co kupiłaś??:rofl2:no i wszystkiego dobrego dla Twojego M :tak:

laleczka-tez jestem ciekawa,bo ja zawsze miesiace przed sie zastanawiam co by tu kupic,i nigdy nie mam pomyslu.ale ostatnio wpadlismy na pomysl ze bedziemy sobie na urodziny jeden prezent robic(bo oboje mamy w lutym)caly weekend w spa hotelu ze wszystkimi przyjemnosciami.mysle ze raz w roku taki prezent sie wszystkim parom przydaje:-)
A ja wlasnie moje CV oddalam,i czekam,moze praca bedzie!!!!!!!!:-Dale gdzie ta @ hihi:eek:
zuzanka-dla mnie jestes dla mnie takim wzorem,i dobra dusza,naprawde w porownaniu do ciebie to my nie powinnysmy wogole narzekac:-)

reklama
Bella a testu nie robiłaś??? fajnie wypoczniecie sobie przyjemnie czas spędzicie:-) ja dostałam zaproszenie do spa od męża ale jadę z koleżanką bo mój "dzikus" wżyciu nie dałby się masować komuś innemu:-)

Laleczka jak popracujecie to może za rok na porodówce prezent będzie:-)

Do góry