reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

weekend to wszystkie odpoczywają :-)
lajka - miałam już pytać co u Ciebie, mało piszesz ostatnio :nerd: hmmm Ja się nie znam na tych badaniach, mieliśmy zrobić ale mój mąż niby najpierw był chętny a później tak odkładał że teraz olaliśmy trochę starania, może coś jednak w tym jest , że ten problem jest w naszej głowie , postaram się przez najbliższe pół roku zapomnieć , może jakieś bardziej aktywne zajęcie sobie znajdę :eek: Powiem Wam że cieszyłabym się już z @ , a tak to rano jakieś brązowe brudzenie i teraz cisza :wściekła/y: już pomijam fakt że już chodzę z ochraniaczem , no bo jak się poleję to wstyd być nie przygotowanym :-D:-D:-D:-D
Obcięłam włosy dzisiaj :-p na krótko :tak:

reklama
Sun gdzie ty specjalnie weszlam zobaczyc czy testowałas a Ciebie nie ma??? ale mam nadzieje &&&&&&&&&&&&&&
a ja mialam wczoraj taka owu bolesna jak zawsze z reszta ale az wymiotowac z bolu mi sie chchialo

Roza żeby tylko komin...:-DUps upiłam się dzisiaj ajerkoniakiem, tak, własnie :-Dtej chwili dość trochę kręci mi się w głowie:-D:-D:-D
Siusiam jak pies, co 15 minut. Czasem ledwie wyczłapię z łazienki i znowu mi się chce:zawstydzona/y:
Od teraz próbuję wypierać ze świadomości jakiekolwiek pesymityczne myśli. Jestem na nie dla NIE! :-D:-D:-D
P.S. Dietę szlag trafił, od jutra od nowa. Objadłam się ciastem mleczna kanapka:zawstydzona/y:

Cześć dziewczyny! zaniedbuje ostatnio forum ale jeszcze się przestawiam na czas pracy. U mnie dobrze, ale jestem do tego przeziębiona i od razu po pracy szłam się kąpać i do łóżka. :-) W pracy może być ... myślałam,że będzie lepiej ale daje radę. Moja szefowa jest jakaś nawiedzona i dostałam już od niej zjebki za darmo bo jej się nie zgadzały obliczenia a pieniądze w kasie tak ... więc nie wiem po jakiemu liczyła i nawet mnie za to nie przeprosiła i już do mnie sapki ma typu "czy już mi się nie podoba" i soboty ... obiecała płatne a teraz mnie wepchnęła gdzie widziała że zdycham z przeziębienia to za wolne :baffled: ehh ... POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE!!!

Hej:-)

Lajka ja to nie pomogę:tak:

Dana no ładnie, ładnie hihi w remoncie pomagasz;-):laugh2:, ja się przyłączam i zaczynam myśleć tak samo:-)

Butterfly to ci szefowa:baffled: dobrze że przeprosiła:-)

Kochane nadal nie ma wredoty... ale od wczoraj przestałam mierzyć tempkę... jak @ nie przyjdzie do wtorku to test wykonam jak dojadę do Zakopanego... nie będę miała neta do soboty tak więc o wyniku poinformuje Was dopiero w sobotę - no chyba, że wredota przyjdzie jutro...

Sun - ahhh ale ty nas w niepewnosci chcesz trzymac;)

A mi weekend szybko zlecial. Bylam na wyjezdzie bo moj M. jest dj'em i bylo wyjazdowe granie na podkarpaciu;) A i jeszcze prowadzil StrongManow w Zawierciu, wiec weekend ciekawy;)
A jutro ma urodziny a ja nie mam prezentu bo nie bylo czasu;( Dostanie spozniony;D A najlepszy prezent by byl jak bym @ nie dostala bo ma przylezc w tym tyg;) Ale na to nie licze wiec trzeba cos innego wymyslec;)

reklama
Witam się szybko :-)
Sun &&&&&&&&&&&&&&&& coś mi się wydaje, że nawet przy mojej interpretacji to już jest coś na rzeczy ...Boże ale byłoby cudnie :tak:
Kasienkadg - a może jednak będzie prezent...życzę Wam z całego serduszka...
Butterfly - współczuje szefowej....ja ma super w porządku szefa... ale wiem jak wredni potrafią być przełożeni... :confused2:
Roza, Danao, Zuza i reszta dziewczynek witam poniedziałkowo... ja chyba po owu ale temp. zwariowała doszczętnie :cool:

Do góry