reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
no bo tak właśnie się zastanawiałam, że np. Ja się staram o dziecko mając tylko albo aż 32m2 - więc wiadomo że oddzielnego pokoju dziecko nie będzie miało, jak pracowałam i mieliśmy 2 pensje to mniej więcej 3,5 tys na 2 osoby było - ale czy jakbym Ja albo inna osoba z takim "majatkiem" się starała o adopcje czy takie warunki będą wystarczające:eek: Jeśli się mylę i patrzą nie tylko na na stronę materialną to bardzo się cieszę:tak:
dana - te większe opakowania po 12 szt są mi bliższe :-p ale nie na 1 raz , bez przesady :-D

No cóż, mój mąż miał swoje upodobania. Kupowalismy więc zawsze te same. Raz nawet była taka mega paka. Jakaś promocja:-D
Anastazja a ja mam łazienkę piętro niżej, ciekawe jak by na to patrzyli?

P.S. Pies mi zwiał, pewnie się gdzieś rozmnaża z jakąś sąsiadką. I pewnie wyjdzie mu to szybciej niż mnie:-(

Ostatnia edycja:
Hahaha Danao - zebysmy my sie rozmnazali tak jak psy;D Jak ja bym chciala miec @ 2 razy w roku i jak tylko mam ochote to zaciazyc bo zawsze wyjdzie;D

A ja mam dzisiaj jakies dziwne ciagniecia w pachwinach ;O I jeszcze do tego pobolewanie w dole plecow;] Dziwne - nigdy czegos takiego nie czulam;]

Cześć dziewczynki
biggrin.gif

Nadal nie ma @... tempka wysoko, chociaż dzisiaj delikatnie spadła... no ale zobaczymy.... nie nakręcam się i proszę nie nakręcajcie mnie również... Uważam, że @ przyjdzie tylko z opóźnieniem... fakt nie czuję się jak na @ ale zobaczymy
biggrin.gif
możliwe, że jednak fasolinka, ale nie nakręcam się... to dopiero 2 dni spóżnienia...

hej laseczki

sun7 pewnie @ się spóźnia ale wiesz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)
kasienka a może nereczki się odzywają?
danao a jakiego masz pieska? bo ja mam sznaucera z latlerkiem mieszańca :) ma już 8 lat (Pati) i ma synka 29 maja urodzony (akurat w moje urodziny ) i jest taki słodki :tak::-)

u Nas piękna pogoda się zapowiada ,idę kawkę zrobić ....

kasienka - może niewygodnie leżałaś, Ja tak czasami mam :tak:
dana - pies się odnalazł?
sun - cóż mam Ci napisać, pewnie jest tak jak mówisz , spóźnia się @ , złudnie dając Ci nadzieję, ale tak samo jak u siebie - będę w Ciebie wierzyła do pierwszej kropli :cool2:
zuzanka - kawusia zrobiona ? ;-)

Ja się zbieram do pracy, zajrzałam żeby sparawdzić sun :tak:

Anastazja ale ja się nie łudzę... wogóle nie mam jakiegoś ukierunkowania... jak przyjdzie @ to nie będę płakała... a jak będzie fasolka to będę bardzo szczęśliwa i tyle...

anastazja

kawusia zrobiona ale już też wstawione pranie ,zaraz koniec ,mam wolne to korzystam aby zrobić porządki piorę poszewki na poduchy bo mam rogówkę taką dużą i duuuzio poduch dużych a poszewek nie prałam ooo i jeszcze trochę , dzisiaj przychodzi mój fotel do pedicure i masażu :)

kochana jeśli można wiedzieć to czym się zajmujesz?

sun7
i dobre podejście ja też w tym cyklu taki mam zamiar nie płakać nie płakać ale i tak życzę II &&&&

reklama
Do góry