reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

problemy z zajsciem w ciaze po raz kolejny :-(

Hej, chcialam zapytac, czy sa miedzy nami jakies mamusie, ktore maja problem z zajsciem w kolejna ciaze. U mnie to jest troche skomplikowane, bo nie mam dobrego ginka ( tutaj w DE) a cykle wyciagaja mi sie w nieskonczonosc (45-50 dni) :szok: Probowalam juz Castagnus, i nawet poprawilo mi sie i cykle sie skrocily, niestety nie nadlugo. Potem probowalam ziolek, i juz wydawalo sie, ze bedzie ok, ale niestety jestem dzisiaj w 42dc i nadal nic. :baffled: Napiszcie cos o Waszych przezyciach na ten temat.

Ja sie i o pierwsze i o drugie dziecko musialam starac. z pierwszym dzieckiem udalo sie bez zadnej ingerencji typu in vitro czy inseminacja, ale przy drugim bylo juz in vitro. ale znalazlam super klinike, tam sie mna zajeli i jakos nie martwilam sie tym tak bardzo.

reklama
Ja sie i o pierwsze i o drugie dziecko musialam starac. z pierwszym dzieckiem udalo sie bez zadnej ingerencji typu in vitro czy inseminacja, ale przy drugim bylo juz in vitro. ale znalazlam super klinike, tam sie mna zajeli i jakos nie martwilam sie tym tak bardzo.
witaj
a ile lat starałaś się o drugie?

a dlaczego in vitro?? co za problem wykryli?

A tak wogole, to zaczelam lykac Castagnus, brazowe plamienia zniknely i po owulce jestem hehe :-D teraz poczekamy i zobaczymy ;-)

gwiazdeczka bedzie oki na pewno;)

A ja własnie zbieram się do wyjscia
dziś mam te badania..

u mnie @ przylazla... no ale co tam, niedlugo nowe staranka! No i brac sie do roboty dziewczynki! musimy sie raz dwa uwinac z tymi dzieciaczkami, nie?

Gwiazdeczka przykro mi :/

u mnie też cykl 18 nieudany bo 21go dostałam @ ale o tym juz pisałam na innych wątkach. Tu jakoś nas mało....

Pozdrawiam was!

ano malo nas, bo jakos weny nie ma...tak sie staramy a nie wychodzi, juz poprostu nie chce sie juz o tym pisac...
ale dziewczynki, nie poddawajcie sie! Ja wierze, ze nam sie uda!

reklama
Do góry