reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

problemy z zajsciem w ciaze po raz kolejny :-(

Witam!!!

No ja też sie staram o drugą dzidzię.5 miesięcy temu odstawiłam plasterki i nadal czekam. dziś @ przylazła :(
O Majke staraliśmy sie rok czasu więc teraz tez pewnie tyle trzeba będzie czekać:(
Ale trzymam za nas wszystkie kciuki i życzę szybkiego zafasolkowania .

reklama
Witajcie kolejne staraczki,

co ja widze guuuuuuuuuuuuuuuuuuuffffffffffffffffffffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-D:-D:-D

Ciesze sie niesamowicie! i GRATULUJE!!!

teraz zarazaj!!!:-)

ja jestem w trakcie @ i jest mi strasznie niedobrze :(( jakbym w ciąży była dosłownie
co za dzień okropny...
nie wiem czy ten cykl bedzie dla nas szczęśliwszy i nie nastawiam się bo co ma być to i tak będzie.

tylko czekać na te lepsze dni..
Pozdrawiam was!

Witajcie kolejne staraczki,

co ja widze guuuuuuuuuuuuuuuuuuuffffffffffffffffffffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-D:-D:-D

Ciesze sie niesamowicie! i GRATULUJE!!!

teraz zarazaj!!!:-)
Gwiazdeczko mój synek podobnie ważył jak Twój i mój też z września tylko o 3 lata starszy
och czyli rodzeństwo by się już przydało

lopop, 3mam kciuki za ten cykl! A moj synus z pazdziernika :-) i rodzenstwo tez by mu sie przydalo. heh jeszcze do tego spotkalam kolezanke, z ktora nie widzialysmy sie pare miesiecy i okazuje sie, ze w 7 miesiacu jest z 3 dzieckiem...ucieszylam sie, ale serducho tez mnie zakulo...wiecie przeciez o czym mowie...

lopop, 3mam kciuki za ten cykl! A moj synus z pazdziernika :-) i rodzenstwo tez by mu sie przydalo. heh jeszcze do tego spotkalam kolezanke, z ktora nie widzialysmy sie pare miesiecy i okazuje sie, ze w 7 miesiacu jest z 3 dzieckiem...ucieszylam sie, ale serducho tez mnie zakulo...wiecie przeciez o czym mowie...

ja wiem co poczułaś bo mam podobnie..
nasze dzieciaczki na pewno chciałyby już rodzeństwo! Filip też chce i dla niego nawet nie ma różnicy czy brat czy siostra..
W końcu nam sie uda dziewczyny musimy wierzyć :happy:

ja wiem co poczułaś bo mam podobnie..
nasze dzieciaczki na pewno chciałyby już rodzeństwo! Filip też chce i dla niego nawet nie ma różnicy czy brat czy siostra..
W końcu nam sie uda dziewczyny musimy wierzyć :happy:
mój też chce bo widać po stosunku do jego małego kuzyna jest bardzo opiekuńczy

reklama
a ja może bede miała prezent na Dzień Matki oj bardzo bym chciała
pracowity miesiąc przed nami ;)))

Pozdrawiam was!

Do góry