reklama
Agus241
Październikowa mama'06 Entuzjast(k)a
Dzisiaj w nocy przytrafila mi sie dziwna rzecz...mianowicie oprocz dwoch kupek,ktore Oliwka zrobila w ciagu dnia to jeszcze zrobila dwie w nocybylam w szoku a ta druga bylo przezroczysta tak jakby to byl sluz z drobinkami kupki,przestraszylam se czy moze ma biegunke,ale jak narazie jest ok...powiedzcie mi jak wygladaja te kupki ze sluzem bo ja szczerze mowic nie wiem i czy to moze byc cos powaznego??
Nadia - mlecznych produktów nie jem od tygodnia. /zmiany dużej nie widzę, jedyne, że mała robi rzadziej kupkę (raz na 2 dni), ale dalej śłuzu dużo i rzadka:sick:. Dziś znów skonsultuję się z pediatrą. W nocy w kupce pojawiły się jakieś cieniutkie jak włos ciemnobrązowe niteczki, nie wiem czy to może być krew?? Chyba z tą kupką oszaleję.
slonko
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Dziewczyny ja się z wodnistymi stolcami i śluzem w kupie męczę już od 2 miesięcy. Tysiąc badań, diet i ciągle nic. W końcu pediatra powiedziała, że skoro ona przybiera na wadze, nie ma krwi w stolcu i ma dobry humor to powinnyśmy sbie odpuścić- widać taki jej urok. Na internecie znalazłam fajny artykuł - troszkę mnie pocieszył. Zobaczcie same:
Specjalista radzi - Wygl�d stolca - domieszka �luzu, lu�niejsza konsystencja
Specjalista radzi - Wygl�d stolca - domieszka �luzu, lu�niejsza konsystencja
Dziewczyny a co do diety bezmlecznej, to co wy jecie np na śniadanie.. bo ja już od tygodni jem tylko chlebek z margaryną i szynka, jescze czasem rzuce ogórek, rzodkiewke i pomidor.... ale brzydnie mi to bo uwielbiam sery, serki, twarożki.... a moze macie znacie jakąś stronke z dietami...
a na zaparcia polecam do poczytania to:
Specjalista radzi - Zaparcia stolca u niemowl
Specjalista radzi - Zaparcia stolca u niemowl
nadia
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Macie rację idzie zgłupieć z tymi kupami:-(
Slonko dzieki za artykuł, dał mi do myslenia... bowiem hmm ja dokładnie doszłam do takiego wniosku jak oni tam piszą że mały ma alergię pokarmową i że trzeba mu dać Nutramigen, a może faktycznie jest to błędne moje myślenie, i gdy tak zrobię to wejdę w to błędne koło, bo mały dopiero wtedy dostanie luźnego stolca:-( Ja oszaleję, nie wiem co robić, a mam jeszcze taki problem że od wczoraj mam coraz mniej mleka:-( Po 3,5 godzinie przerwy ściągam raptem 90 ml!! Mały jest głodny, wypadało by go dokarmić sztucznym, tylko tu pytanie jakim? Czy dawać mu NAN HA po którym wydaje mi się miał luźne kupy i śluz, czy ten Nutramigen? Przełozyłam wizytę u pediatry na czwartek, wczesniej nie dało się:-( I sama nie wiem czy brac małego ze sobą, czy lepiej iść samej; bo w sumie o kupach to możemy gadać bez małego, był badany w zeszlą środę i było wsio OK, a niepotrzebnie nie chce go brać, teraz w dobie grypy.
Slonko dzieki za artykuł, dał mi do myslenia... bowiem hmm ja dokładnie doszłam do takiego wniosku jak oni tam piszą że mały ma alergię pokarmową i że trzeba mu dać Nutramigen, a może faktycznie jest to błędne moje myślenie, i gdy tak zrobię to wejdę w to błędne koło, bo mały dopiero wtedy dostanie luźnego stolca:-( Ja oszaleję, nie wiem co robić, a mam jeszcze taki problem że od wczoraj mam coraz mniej mleka:-( Po 3,5 godzinie przerwy ściągam raptem 90 ml!! Mały jest głodny, wypadało by go dokarmić sztucznym, tylko tu pytanie jakim? Czy dawać mu NAN HA po którym wydaje mi się miał luźne kupy i śluz, czy ten Nutramigen? Przełozyłam wizytę u pediatry na czwartek, wczesniej nie dało się:-( I sama nie wiem czy brac małego ze sobą, czy lepiej iść samej; bo w sumie o kupach to możemy gadać bez małego, był badany w zeszlą środę i było wsio OK, a niepotrzebnie nie chce go brać, teraz w dobie grypy.
Agus241
Październikowa mama'06 Entuzjast(k)a
Milkshake- ja to (sorki za wyrazenie)wpierniczam tylko chleb ciemny z szynka i mielonka i nic wiecej czasami torche dzemu.A pomidory to tez moga uczulac,wiec bym ich nie jadla
Nadia to moze faktycznie nie pasuje to mleko i dlatego sa takie problemy z kupka:-(A to,ze sciagnelas 90 ml to chyba duzo bo ja ostanio tez mniej wiecej po takiej przerwie sciagnelam 50 mlwiec wiesz...szkoda gadac ja juz nie mam sily a moja mala nie chce pic tego mleka(bebilon pepti)krzyw sie pluje i zaczyn plakac koszmar...
Nadia to moze faktycznie nie pasuje to mleko i dlatego sa takie problemy z kupka:-(A to,ze sciagnelas 90 ml to chyba duzo bo ja ostanio tez mniej wiecej po takiej przerwie sciagnelam 50 mlwiec wiesz...szkoda gadac ja juz nie mam sily a moja mala nie chce pic tego mleka(bebilon pepti)krzyw sie pluje i zaczyn plakac koszmar...
reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
hej Kochane
czy normalne jest ze dziecko robi zielonkawe kupki? dodam ze podaje mu witaminy i kwas foliowy na niedokrwistosc...moze to po tym?
...z zalatwianiem nie ma prolemow....robi codziennie nawet po 2 razy...
czy normalne jest ze dziecko robi zielonkawe kupki? dodam ze podaje mu witaminy i kwas foliowy na niedokrwistosc...moze to po tym?
...z zalatwianiem nie ma prolemow....robi codziennie nawet po 2 razy...
Podziel się: