reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

problemy naszych dzidziorków

reklama
Adasiowi pokazały się dzisiaj jakieś czerwone plamki i wypryski na czole między brwiami. Nie wiecie może co to takiego i co z tym zrobić?

Eg - moj Macio ma między brwiamy krostki taki jak łuski, Ja to muję wodą potem smaruję kremem oliatum i po chwili scieram i to schodzi tylko ze po kilku dniach znowu się pojawia. Lekarka powiedziała że on w tym miejscu ma suchą skórę i jesli pojawia się tylko tam to zeby zanadto się nie przejmować.

Kubuś też ma coś takiego - czasami jest to mniej widoczne czasami bardziej - ja to smaruje oliwka i po chwili wycieram...jednak to niestety po jakims czasie znowu się pojawia :(

kurcze,my dalej walczymy z ciemieniuchą :p używamy olejuszki"skarb matki",ale powolutku wszystko schodzi :p i nie wiem czy to nie od tego (schodzi) bo odstawiłam inkę ,wiecie ze ta kawa ma 5,2 g białka :o

a i nie wiem czemu ale moja mała od 2 dni jest bardzo senna ::) prawie zasypia mi na rękach,macie tak może ? może to przez pogodę ??? i dziś co się budzi to z takim żałosnym płaczem jakby się coś złego śniło :(

wiesz co Karolinna mój mały tez dziś bardzo senny, dosłownie zasypia na rękach i nawet jak chcę go przewinąć to on prawie spi. Pewnie taka pogoda, ale spi jak suseł, az chodzę sprawdzać czy oddycha. Ale my jesteśmy, dzieci nie chcą spać, to źle, a jak spis to chodzimy wokół łózeczka i sprawdzamy czy wszystko w porządku, czy oddycha.... :) :) :) :)

I ja się dopisuję do klubu :D Moja mała chociaż zwykle ma problemy z zasypianiem w dzień - dziś zasypia w każdej pozycji i miejscu.Już zaczęłam nawet za nią tęsknić ;D
Jak to człowiek uzależniony jest od pogody ::)

No i także mamy ciemieniuszkę na tapecie. Próbuję oliwką już trzeci dzień no i schodzi ale bardzo powoli.

Mój macio to od kilku dni jest taki senny, ale to chyba przez pogodą bo mama tez najchetniej by się zdrzemneła :p

reklama
Myślicie że pogoda? No to Kasia na pewno nie jest meteopatką ;) Właśnie na odwrót- od trzech dni nie chce spać w dzień. Tylko by się bawiła i oglądała świat i rodziców  ::) Ja ją do spania a ona śmiech (ew płacz jak jest wkurzona że znów próbuję z nią ten sam numer z pozytywką  ::)

Do góry