reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Problem ze spaniem w łóżeczku.

reklama
dziewczyny chusta ratuje życie, mojej koleżanki mąż, jak mu powiedziała, żeby może już oduczali juniora spania z nimi(ma rok) i żeby go do łóżeczka odłozył, to jej powiedział :"a czemu?, ja nie umiem bez niego spać..."a najpierw się wzbraniał, że przydusi. Tylko w nocy on jej podawał Osskiego, i chyba nie chciało mu się już wstawać.

U mnie jest tyle dobrze że w nocy ma tylko dwie pobudki na karmienie i odrazu zasypia [emoji28] ale w ciągu dnia to jest katastrofa [emoji26] nawet leżeć niechce i ciagle placze [emoji26] sadze ze moi sasiedzi od tego codziennego ryku stali sie bezplodni [emoji23]
a chusty próbowałaś?możecie się nosić? umów doradcę i korzystaj z wolnych rąk, albo z dzieckiem na brzuchu śpij;-) co wolisz.

Do góry