reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problem z Teściową

oj to moja o nas pamietala. ale dzis jak maz do niej zadzwonil, bo chcial o cos zapytac, to podala informacje, po czym sie rozryczala nie wiadomo dlaczegi i odlorzyla sluchawke... yhh... od nowa to samo. dramaty i ogolne rozczarowanie.

reklama
Moja nowa teściowa pamięta o wszystkich,mimo,że ma biedną emeryturke zawsze wyskrobie na jakiś skromny prezencik,czasami są to majtki,skarpetki czy rajstopy.Ważne że pamięta o wszystkich mimo,że jej cieżko,ale to miłe gesty.

halo, a dzisiaj dowiedzialam sie od tescia, ze szanowna tesciowa zadzwonila doniego i powiedziala, ze ja steruje mezem i izoluje ja od synka.... ooo.... he... no to teraz na pewno zostawie malego jak wyjade w gory...

witam ja ze swoja tesciowa mamy raczej dobry uklad chociaz jak mialam zostawic z nia synka to mialam opory chociaz wiem ze ma ona doswiadcznie w opicece nad malymi dziecmi sprawy same sie ulozyly najpierw hubert zostawal z nia na godzinke i stopniowo jak byla konecznosc to zostawal dluzej jak zostal na cala noc u babci po raz pierwszy to duzo myslalam czy sobie poradzi oczywiscie zadzwonilam zeby sprawdzic dzis juz bez zadnych oporow moge jej powiezyc hubcia:-)

witam ja ze swoja tesciowa mamy raczej dobry uklad chociaz jak mialam zostawic z nia synka to mialam opory chociaz wiem ze ma ona doswiadcznie w opicece nad malymi dziecmi sprawy same sie ulozyly najpierw hubert zostawal z nia na godzinke i stopniowo jak byla konecznosc to zostawal dluzej jak zostal na cala noc u babci po raz pierwszy to duzo myslalam czy sobie poradzi oczywiscie zadzwonilam zeby sprawdzic dzis juz bez zadnych oporow moge jej powiezyc hubcia:-)
No to fajnie jak jest babcia co przypilnuje maluszka

musze przyznac ze fajnie jest jak mozna zostawic u babci maluszka szkoda ze moja mama nie moze dluzej zostac z hubciem bo pracuje:no: najgorzej jak go odbieram od ktores z babc bo jest wtedy taki rozpuszczony ale wkoncu babcie od tego sa:-D

musze przyznac ze fajnie jest jak mozna zostawic u babci maluszka szkoda ze moja mama nie moze dluzej zostac z hubciem bo pracuje:no: najgorzej jak go odbieram od ktores z babc bo jest wtedy taki rozpuszczony ale wkoncu babcie od tego sa:-D
Ja też tak uważam i nie wszystkie teściowe są takie straszne .Moja teściowa/pierwsza była zołzą/druga jest aniołem i zawsze to powtarzam.

a moja tesciowa jest aniolem ciemnosci...
Dobre kochana i takie bywają a teraz coś dla pokrzepienia .Oglądałam wczoraj zwiastun programu dzisiejszych Rozmów w Toku na TVN.Ma być dzisiaj temat związany teściowa-synowa,bardzo ciekawie i śmiesznie.Myślałam ,że padne jak synowa opowiadała jak zemściła sie na zolzowatej teściowej do suszących się majtek teściowej nasypala waty szklanej jak to usłyszalam to ze śmiechu malo nie popuścilam..

reklama
o boze... jakbym miala pantalony mojej tesciowej i cos pod reka to tez bym jej w tym momencie wsypala:) ale nie obejrze niestety programu, bo ide do teatru, ale jak bedzie cos godnego "forum tesciowej", bardzo prosze o zdanie relacji:)

Do góry