reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

próbki, promocje itp.

white super ciuszki :) ja też się obkupiłam w tesco ale dla starszego w sumie za rzeczy za 152 zł zapłaciłam 61 zł więc troszkę się oszczędziło a kupilismy piżamkę, skarpetki, spodenki dresowe, majteczki i zestaw koszulek. A zakupy dla maluszka zostawiam na może luty bo teraz w sumie nie ma za bardzo funduszy a druga sprawa muszę powyciągać rzeczy po Nikosiu i zobaczyć co mam a co mi brakuje.

reklama
whte zakochalam sie w czapeczkach:))))Chyba tez namowie meza na czapeczki w tym tygodniu, bo on mi dawkuje zakupy- co tydzien cos idziemy wspolnie kupic:)))

1. można zamówic bezpłatny egzemplarz mamo to ja lub vita a może Twoje dziecko samanie wiem bo dopiero zobaczyłam i wklejam żeby nie zapomnieć jakdoczytam to dam znac dokładnie jakmi tonieumknie
Orsalit - Zamów bezpłatne czasopisma

2. Polubiłam profil na FB i napisałam prośbę o bezpłatne próbki oraz podałam adres do wysyłki i odpisali że oczywiście z przyjemnością prześlą
https://www.facebook.com/pages/CutisHelp-mimi/454358084600449

ja ostatnio tak piszę te prośby bo a co tam jak prześlą to prześlą a może akurat zdążą i przyda się do szpitala albo później w razie jakiejś podróży zamiast brać cale opakowania wielkie to próbeczki się weźmie które będą akurat :)

Ostatnia edycja:
Nie wiem jak teraz, ale jak rodziłam Gosie, to w szpitalu dostawałyśmy paczki z próbkami... i wszystko pięknie, fajnie, ale w załączeniu była ankieta, która mnie strasznie zraziła do tego typu akcji...

Ankieta była imienna i mieli coś jeszcze wysłać na adres domowy, więc jej nie oddałam...Bo pytania w ankiecie były ewidentnie ukierunkowane na stan majątkowy młodej mamy.... pytania o wykształcenie, wielkość miasta zamieszkania, posiadanie samochodu, chyba mieli nawet czelność pytać o wielkość mieszkania i zakres dochodów (były podane widełki). A po kiego to ich interesuje? Najśmieszniejsze jest to, że w ankiecie praktycznie nie było pytań odnoszących się do dziecka. Ja dziękuję za takie próbki:no:

reklama
Nef, święte słowa. co gorsze, potem twoje dane wędrują nie wiadomo dokąd, wydzwaniają ubezpieczalnie, jakieś dziwne firmy i nagabują na różne rzeczy....tym razem też podziękuję...

raz biedny listonosz dźwigał paczkę, a oni tam wpakowali półlitrową butelkę mleka smakowego płynnego. A moje dziecko było na nutramigenie.

jedyną wartościową rzeczą była butelka od aventu, ale nic czego w tej chwili nie macie w domu. tylko w formie saszetek lub tyci butelek...oo przepraszam jeszcze malusi sudocrem był który niedawno wyrzuciłam robiąc porządki u rodziców ha ha ha

Do góry