reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

próbki, promocje itp.

Jak któraś mamuska lubi ubranka z TESCO - do 5.12.2012 jest rabat na wszystkie ciuszki 30%, który mozna połaczyć z kuponami rabatowymi - za zakupy powyzej 50zł jest 25 zł rabatu.
Ja wydrukowałam sobie kilka kuponów i podzieliłam ciuszki na kwoty powyżej 50zł (ale nie z metki tylko juz z obnizką) + kuponik i tak płaciłam w kasie 3x. Jeden kupon mi został to oddałam Pani w kasie, bo nie wiedziała o tej promocji:)
Za ubranka wartosci ok. 250zł zapłaciłam w sumie 88zł:tak:

Ponizej link do kuponu rabatowego, wystarczy wydrukować i oddać przy kasie.

www.darmolandia.pl/z/pl_f_f_voucher_a4.pdf

reklama
Jak któraś mamuska lubi ubranka z TESCO - do 5.12.2012 jest rabat na wszystkie ciuszki 30%, który mozna połaczyć z kuponami rabatowymi - za zakupy powyzej 50zł jest 25 zł rabatu.
Ja wydrukowałam sobie kilka kuponów i podzieliłam ciuszki na kwoty powyżej 50zł (ale nie z metki tylko juz z obnizką) + kuponik i tak płaciłam w kasie 3x. Jeden kupon mi został to oddałam Pani w kasie, bo nie wiedziała o tej promocji:)
Za ubranka wartosci ok. 250zł zapłaciłam w sumie 88zł:tak:

Ponizej link do kuponu rabatowego, wystarczy wydrukować i oddać przy kasie.

www.darmolandia.pl/z/pl_f_f_voucher_a4.pdf

Nef
bardzo fajna promocja, dzięki że wkleiłaś linka ze stroną z kuponem, buziak za to :*

alex ja sobie skorzystałam, to z i Wami się dzielę:tak:

jutro sobie chyba jeszcze raz podjadę i jeszcze kupię coś dla starszej niuni i może ten kocyk, o którym pisała aaa19 na wyprawkowym - do kompletu, a co!

w sumie cenowo to wychodzi jakby był rabat w okolicach 65-70%, czyli taki jak na samej końcówce wyprzedazy, a rzeczy jeszcze nie są poprzebierane.
Ja dawno tak dobrych zakupów nie zrobiłam:-D

Acha, jak ktoś chce to te kupony obowiązują też na odzież dla dorosłych.

alex ja sobie skorzystałam, to z i Wami się dzielę:tak:

jutro sobie chyba jeszcze raz podjadę i jeszcze kupię coś dla starszej niuni i może ten kocyk, o którym pisała aaa19 na wyprawkowym - do kompletu, a co!

w sumie cenowo to wychodzi jakby był rabat w okolicach 65-70%, czyli taki jak na samej końcówce wyprzedazy, a rzeczy jeszcze nie są poprzebierane.
Ja dawno tak dobrych zakupów nie zrobiłam:-D

Acha, jak ktoś chce to te kupony obowiązują też na odzież dla dorosłych.

Nef pisałaś że kupon obowiązuje na rzeczy przecenione, a na stronie właśnie F&F jest napisane że promocje nie łączą się??? Bo jakby tak było no to faktycznie mega przecena!!!

Nef pisałaś że kupon obowiązuje na rzeczy przecenione, a na stronie właśnie F&F jest napisane że promocje nie łączą się??? Bo jakby tak było no to faktycznie mega przecena!!!

Na kuponie jest napisane, że nie łączy się z innymi kuponami... ale z przecenami już tak;-)

ja tez nie do końca wierzyłam, czy to działa, bo ten patent znalazłam na forum gazetowym i na wszelki wypadek najpierw poszłam do punktu informacyjnego spytać się czy obowiązują u nich te kupony. A w sklepie to już niemal cała odzież przeceniona na 30%.
Pobrałam sobie ciuszki do koszyka, a potem stałam pod czytnikiem, sprawdzałam ceny (bo przecenione jest wszystko, nawet jak nie ma o tym nic na metce) i grupowałam zakupy na lekko ponad 50 zł. A przy kasie podzieliłam to na 3 transakcje, za każdym razem płaciłam oddzielnie po ok. 25-30 zł. Czwarty kupon- niewykorzystany oddałam kasjerce, bo tez jej się oko zaświeciło.

Ja robiłam tak zakupy w sob., a laski z róznych miast z forum gazetowego też pisały, że zrobiły zakupy i nie było problemu. Tylko jednej kasjerka coś marudziła, to zwinęła zakupy i poszła do kasy obok.

Ponoć nawet odzież z Disneya wchodziła na kupon, mimo, że na nim napisane, że dotyczy tylko F&F.

Ja tylko sobie kupon zmniejszyłam, po 2 na str, bo szkoda tuszu.

Promocja obowiązuje do 5.12.2012 - działaj. Jak się obawiasz to zrób zakupy na 1 kupon, w razie czego zrezygnujesz przy kasie.

Ostatnia edycja:
Nef Oj to przepraszam nie doczytałam:-) coś mi się ubzdurało że jak taka cena to w sumie z rzeczy przecenionych :-)
a jak już Cię męczę to jeszcze jedno pytanko, gdzie we Wrocławiu jest dobrze zaopatrzone w dziecięce ubranka Tesco? najbliżej mam na Bielany:-)

reklama
Do góry