reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

próbki, promocje itp.

jak szukacie bodziaków to w Auchan jest teraz promocja, są po 4,49 za sztukę, bardzo ładne i ogromny wybór wzorów i kolorów, od rozmiaru newborn. Ja kupiłam chyba z 10 sztuk, ale wrócę po więcej. Są z długim i krótkim rękawem.

reklama
Nef suuuper ta promocja :-D
juz wyslalam mezowi zeby mi ze trzy kupony wydrukowal :-D

a to nie ma problemu ze tyle razy zostanie uzyty kupon z tym samym kodem kreskowym?

do Auchana w takim razie tez dzis zagladne :-p

alex zawsze Centra Handlowe z bielan i Magnolia uchodziły za najmniej oblegane. Ale rok temu na wyprzedaży ubranek w Tesco największy wybór był na Długiej (a nie w Magnoli), może dlatego, że tam nie ma Centrum Handlowego i ludzie jeźdżą raczej na zakupy spozywcze.
Ja chyba dzisiaj wieczorem podjade na Bielany, jak nie dotrzesz wczesniej dam Ci znać jaki wybór.
Na Długiej nie ma już pajaców z trójpaków na 56 i 62. za to te najładniejsze kolekcje na wieszaczkach sa jeszcze w pełnej rozmiarówce.

White ja drukowałam kupony czarno-białe i pomniejszone. Trzy transakcje robiłam u jednej kasjerki - nie ma ograniczeń, kod paskowy ten sam:tak:.

alex nie wiem czy juz byłaś na zakupach, ja dzisiaj byłam na Bielanach i chyba jest mniejszy wybór niż na Długiej, przynajmnie jeśli chodzi o ubranka na wieszaczkach z serii unisex (tej kremowej), bo ja tylko tą kupowałam.

Nef dzięki śliczne, właśnie jutro się wybieram także postaram się skoczyć na Długą, bo na bielanach na pewno będę:tak: super jeszcze raz dzięki:-)

Nef jeszcze raz wielkie dzieki za ten voucher! :-)
na prawde super sprawa. tez wykorzystalam trzy razy :-D
i tak spiochy Disneya z tygryskiem (2-pak), ktore poczatkowo kosztowaly jakies 45zl, po znizce na wszystkie ciuszki 30% wychodzily 31.50, a z voucherem jeszcze wyszlo 50% taniej czyli 15.75 zl :))))))
takim sposobem biale bodziaki z autkami z 5-paka wyszly mi koncowo za 13.50, czyli mniej wiecej 2.60 za sztuke :-) bodziak w gwiazdki za 3 zl :-D 5-pak skarpetek za 7zl ;) czapeczki Disneya dla noworodkow po 4zl za sztuke, a niedrapki po 2.50 za pare :-D t-shirty z dlugim rekawem po 7zl, spodenki polarowe za 9.50... no na prawde bomba :-)
trzeba tylko sobie porzadnie skalkulowac te zestawy zeby wyszlo troche ponad 50 i w zasadzie potem juz tylko po kolei osobno kasowac i do kazdego dawac voucher :-) mi to nawet maz gapa poczatkowo tylko 2 wydrukowal, wiec trzeci kserowal w informacji :-D

po tych zakupach obiecalam mezowi ze przez najblizszy miesiac bedzie spokoj... ciekawe czy wytrzymam :-D

moje zdobycze :D
F&F.jpg

white, hehe szalona! :-D ile za wszystko dałaś? ja już w piątek mam nadzieję dowiem się jaka pleć już na 100% to wtedy coś czuję zacznę szaleć hehe

reklama
Agus nawet nie wiem :zawstydzona/y: 75zl to na pewno, bo wykorzystalam 3 kupony czyli oszczedzilam drugie 75... i jeszcze cos ponad, bo tak rowno do 50 to jednak ciezko dobic... te ceny takie nierowne :-D

Do góry