jak szukacie bodziaków to w Auchan jest teraz promocja, są po 4,49 za sztukę, bardzo ładne i ogromny wybór wzorów i kolorów, od rozmiaru newborn. Ja kupiłam chyba z 10 sztuk, ale wrócę po więcej. Są z długim i krótkim rękawem.
reklama
white_orchid
Fanka BB :)
Nef suuuper ta promocja
juz wyslalam mezowi zeby mi ze trzy kupony wydrukowal
a to nie ma problemu ze tyle razy zostanie uzyty kupon z tym samym kodem kreskowym?
do Auchana w takim razie tez dzis zagladne
juz wyslalam mezowi zeby mi ze trzy kupony wydrukowal
a to nie ma problemu ze tyle razy zostanie uzyty kupon z tym samym kodem kreskowym?
do Auchana w takim razie tez dzis zagladne
alex zawsze Centra Handlowe z bielan i Magnolia uchodziły za najmniej oblegane. Ale rok temu na wyprzedaży ubranek w Tesco największy wybór był na Długiej (a nie w Magnoli), może dlatego, że tam nie ma Centrum Handlowego i ludzie jeźdżą raczej na zakupy spozywcze.
Ja chyba dzisiaj wieczorem podjade na Bielany, jak nie dotrzesz wczesniej dam Ci znać jaki wybór.
Na Długiej nie ma już pajaców z trójpaków na 56 i 62. za to te najładniejsze kolekcje na wieszaczkach sa jeszcze w pełnej rozmiarówce.
White ja drukowałam kupony czarno-białe i pomniejszone. Trzy transakcje robiłam u jednej kasjerki - nie ma ograniczeń, kod paskowy ten sam.
Ja chyba dzisiaj wieczorem podjade na Bielany, jak nie dotrzesz wczesniej dam Ci znać jaki wybór.
Na Długiej nie ma już pajaców z trójpaków na 56 i 62. za to te najładniejsze kolekcje na wieszaczkach sa jeszcze w pełnej rozmiarówce.
White ja drukowałam kupony czarno-białe i pomniejszone. Trzy transakcje robiłam u jednej kasjerki - nie ma ograniczeń, kod paskowy ten sam.
alex2
Nef dzięki śliczne, właśnie jutro się wybieram także postaram się skoczyć na Długą, bo na bielanach na pewno będę super jeszcze raz dzięki:-)
white_orchid
Nef jeszcze raz wielkie dzieki za ten voucher! :-)
na prawde super sprawa. tez wykorzystalam trzy razy
i tak spiochy Disneya z tygryskiem (2-pak), ktore poczatkowo kosztowaly jakies 45zl, po znizce na wszystkie ciuszki 30% wychodzily 31.50, a z voucherem jeszcze wyszlo 50% taniej czyli 15.75 zl )))))
takim sposobem biale bodziaki z autkami z 5-paka wyszly mi koncowo za 13.50, czyli mniej wiecej 2.60 za sztuke :-) bodziak w gwiazdki za 3 zl 5-pak skarpetek za 7zl czapeczki Disneya dla noworodkow po 4zl za sztuke, a niedrapki po 2.50 za pare t-shirty z dlugim rekawem po 7zl, spodenki polarowe za 9.50... no na prawde bomba :-)
trzeba tylko sobie porzadnie skalkulowac te zestawy zeby wyszlo troche ponad 50 i w zasadzie potem juz tylko po kolei osobno kasowac i do kazdego dawac voucher :-) mi to nawet maz gapa poczatkowo tylko 2 wydrukowal, wiec trzeci kserowal w informacji
po tych zakupach obiecalam mezowi ze przez najblizszy miesiac bedzie spokoj... ciekawe czy wytrzymam
moje zdobycze
na prawde super sprawa. tez wykorzystalam trzy razy
i tak spiochy Disneya z tygryskiem (2-pak), ktore poczatkowo kosztowaly jakies 45zl, po znizce na wszystkie ciuszki 30% wychodzily 31.50, a z voucherem jeszcze wyszlo 50% taniej czyli 15.75 zl )))))
takim sposobem biale bodziaki z autkami z 5-paka wyszly mi koncowo za 13.50, czyli mniej wiecej 2.60 za sztuke :-) bodziak w gwiazdki za 3 zl 5-pak skarpetek za 7zl czapeczki Disneya dla noworodkow po 4zl za sztuke, a niedrapki po 2.50 za pare t-shirty z dlugim rekawem po 7zl, spodenki polarowe za 9.50... no na prawde bomba :-)
trzeba tylko sobie porzadnie skalkulowac te zestawy zeby wyszlo troche ponad 50 i w zasadzie potem juz tylko po kolei osobno kasowac i do kazdego dawac voucher :-) mi to nawet maz gapa poczatkowo tylko 2 wydrukowal, wiec trzeci kserowal w informacji
po tych zakupach obiecalam mezowi ze przez najblizszy miesiac bedzie spokoj... ciekawe czy wytrzymam
moje zdobycze
beti84
White super ciuszki
reklama
white_orchid
Agus nawet nie wiem 75zl to na pewno, bo wykorzystalam 3 kupony czyli oszczedzilam drugie 75... i jeszcze cos ponad, bo tak rowno do 50 to jednak ciezko dobic... te ceny takie nierowne