reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty...

reklama
A ja chyba zmienię koncepcję prezentów urodzinowych. Rower chcą kupić dziadkowie - dla Mikusia, hulajnoga dla Olgi jest jesnak na wyrost, więc myślę o kupie dvd do samochodu - dwa ekraniki na zagłówki. Spokój w samochodzie na dłuższych trasach bezcenny ;-)

Kasiu takie dvd to super sprawa, mieliśmy takie, niestety nam się zepsuło (Iza się nim zaopiekowała)

to Duska ma wszystko..rowerek, hulajnoge, trabke, bebenek flet itd na Mikolaja dostala...zabawek caly pokoj bo tu generalnie wszystko tansze jest ..
teraz zachodze w glowe co podpowiedziec ludziom by jej kupili...
wiem, ze chciala nowa pizame..zamowiona:) ..i teraz to mi sie w glowie zrodzilo..i jak podzielilam sie opinia z innymi to stwierdzili, ze zajefajny pomysl..tu zamieszcze ponownie..bo jest filmik by obejrzec jak dzieci na tym smigaja;
Trunki travel products for kids NEW BoostApak booster seat

O widzisz Rusia, odpowiedziałas mi na pytanie, które zadałam w innym wątku. Fajny bajer. Moje ucieszyłyby się.

reklama
tak mysle...
jesli chodzi o kolor stawialam na roz..ale faktycznie kumpela podpowiedizala mi, ze lepiej tygrysa..chyba tu nie ma..taki uniwersalny kolor, ze pozniej moze sie mlodemu przydac;)...no i Duska jak ma humor szybko sie ubiera, idzie do przedszkola itd..mowi- bo ja jestem szybka jak tyygrys;)

fajnym prezentem moze byc dziewczyny pilka taka duza dmuchana z raczka do skskania...moja Duska ma bobaaa budowniczego...codziennie na niej po mieszkaniu skacze:D....i dzieic jak do niej przychodza lubia na niej sie bawic...nie nudzi sie szybko;)

Do góry