reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty...

Syla, to kawał terenu. My na Mazurach mamy pół hektara i to już jest wielka przestrzeń. A Wy dwa razy więcej. Ale Wojtek ma raj!!!:-)

reklama
Syla jak masz tyle przestrzeni to faktycznie Wojtek by się ucieszył z własnego placu zabaw:tak::-)

Cicha rowerek fajny , ale mi się wydaje że Iza jeszcze na nim by orła wywineła;-):-)

ja myślałam o takim małym komputerku, Pati ty takie cudo kupowałaś i jak sprawdziło się?? czy Noemi lubi się tym bawić??:confused:

Irmaa-czasami zajmie sie na 5 min.ale ogolnie do teraz w kacie lezy...jak wszystko z reszta....
Teraz u nas na topie przekladanie kasy z jednej skarbonki do drugiej,malowanie lalek moimi cieniami lub malowanie nam paznokci....:-D

A Matek ostatnio dorwał się właśnie do komputerów. Strasznie go ciekawiło bo Magda sobie pisała i grała i on też chciał no a że mąż kupił Madzi laptopa to ona swojego zabawkowego dała dla Mateusza i on się strasznie ucieszył chociaż nie powiem żeby siedział przy nim non stop;-)

no To Nie Wiem Już Sama Co Kupić, Ale Jest Jeszcze Trochę Czasu Więc Pewnie Coś Mi Tam W Oko Wpadnie;-):-)

Irmaa u nas laptop zabawkowy się kurzy - Karol chce do naszego...porobiłam mu takie prezentacje i ma strone z teletubisiami wiec na chwilke czasem go sadzam, myślę że może do tego zabawkowego jeszcze dorośnie jak zacznie te gry na nim kumac...

Tak mamy kawał pola ale jeszcze nie zagospodarowany porastaja go wysokie po pachy trawy, gaszcz nie do przebycia sielsko bedzie latem:-) no ui moze z czasem zaczniemy go zagospodarowywac:tak:

moja działka ma jedyne:confused:26 a

co do zabawek - Klaudie chyba znudziły wszystkie jakie ma........albo ma taki etap, że bawic i owszem, ale z kims:dry:...czy zabawkami, czy jakies takie zabaw typu- chowanego, ganianego, kółko graniaste..tanczenie itd...:baffled:..ale najbardziej lubi sie bawic z innymi dziecmi...wówczas wystarczy kijek..listek i zabawa jest naj!

nie wiem jak wy drogie Ciotki, ale ja nie mam pomysłu co Oleńce kupic na 2 roczek. Wszyscy pytaja się mnie co jej kupić a ja nie wiem. Moje dziecko jest rozpuszczone do granic mozliwości. Więc codziennie zadaje sobie pytanie co jeszcze można jej kupic? nie wiem.... A moze wy macie jakieś pomysły:-). Poza tym trzeba zacząc myslec o zorganizowaniu przyjecia urodzinowego. To juz tuż... tuż:-)

reklama
Fredka dobre pytanie:tak:Ja jeszcze nie myslałam o tym ale nie sądzę żebym kupiła zabawkę raczej jakąś wypasioną książeczkę, inni pewnie ciuchy, może złoty łańcuszek komuś podpowiem, a mój mąż to już od jakiegoś czasu męczy mnie o zgodę na quada albo jakiś motor na akumulator- ja wiem że on za mały a mój mąż pewnie chce sobie prezent zrobić;-):-D

Do góry