reklama
Syla jak masz tyle przestrzeni to faktycznie Wojtek by się ucieszył z własnego placu zabaw:-)
Cicha rowerek fajny , ale mi się wydaje że Iza jeszcze na nim by orła wywineła;-):-)
ja myślałam o takim małym komputerku, Pati ty takie cudo kupowałaś i jak sprawdziło się?? czy Noemi lubi się tym bawić??
Cicha rowerek fajny , ale mi się wydaje że Iza jeszcze na nim by orła wywineła;-):-)
ja myślałam o takim małym komputerku, Pati ty takie cudo kupowałaś i jak sprawdziło się?? czy Noemi lubi się tym bawić??
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Irmaa-czasami zajmie sie na 5 min.ale ogolnie do teraz w kacie lezy...jak wszystko z reszta....
Teraz u nas na topie przekladanie kasy z jednej skarbonki do drugiej,malowanie lalek moimi cieniami lub malowanie nam paznokci....
Teraz u nas na topie przekladanie kasy z jednej skarbonki do drugiej,malowanie lalek moimi cieniami lub malowanie nam paznokci....
A Matek ostatnio dorwał się właśnie do komputerów. Strasznie go ciekawiło bo Magda sobie pisała i grała i on też chciał no a że mąż kupił Madzi laptopa to ona swojego zabawkowego dała dla Mateusza i on się strasznie ucieszył chociaż nie powiem żeby siedział przy nim non stop;-)
Irmaa u nas laptop zabawkowy się kurzy - Karol chce do naszego...porobiłam mu takie prezentacje i ma strone z teletubisiami wiec na chwilke czasem go sadzam, myślę że może do tego zabawkowego jeszcze dorośnie jak zacznie te gry na nim kumac...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Tak mamy kawał pola ale jeszcze nie zagospodarowany porastaja go wysokie po pachy trawy, gaszcz nie do przebycia sielsko bedzie latem:-) no ui moze z czasem zaczniemy go zagospodarowywac
moja działka ma jedyne26 a
co do zabawek - Klaudie chyba znudziły wszystkie jakie ma........albo ma taki etap, że bawic i owszem, ale z kims...czy zabawkami, czy jakies takie zabaw typu- chowanego, ganianego, kółko graniaste..tanczenie itd.....ale najbardziej lubi sie bawic z innymi dziecmi...wówczas wystarczy kijek..listek i zabawa jest naj!
co do zabawek - Klaudie chyba znudziły wszystkie jakie ma........albo ma taki etap, że bawic i owszem, ale z kims...czy zabawkami, czy jakies takie zabaw typu- chowanego, ganianego, kółko graniaste..tanczenie itd.....ale najbardziej lubi sie bawic z innymi dziecmi...wówczas wystarczy kijek..listek i zabawa jest naj!
nie wiem jak wy drogie Ciotki, ale ja nie mam pomysłu co Oleńce kupic na 2 roczek. Wszyscy pytaja się mnie co jej kupić a ja nie wiem. Moje dziecko jest rozpuszczone do granic mozliwości. Więc codziennie zadaje sobie pytanie co jeszcze można jej kupic? nie wiem.... A moze wy macie jakieś pomysły:-). Poza tym trzeba zacząc myslec o zorganizowaniu przyjecia urodzinowego. To juz tuż... tuż:-)
reklama
Fredka dobre pytanieJa jeszcze nie myslałam o tym ale nie sądzę żebym kupiła zabawkę raczej jakąś wypasioną książeczkę, inni pewnie ciuchy, może złoty łańcuszek komuś podpowiem, a mój mąż to już od jakiegoś czasu męczy mnie o zgodę na quada albo jakiś motor na akumulator- ja wiem że on za mały a mój mąż pewnie chce sobie prezent zrobić;-)
Podziel się: