reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Prezenty

reklama
Dominikowe bruuuum bruuuum

Załączniki

• 071204_224906.jpg
    071204_224906.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 19
  • 071204_224929.jpg
    071204_224929.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 22
Mi tez sie podoba ale mam obiekcje co do jej stabilnosci,jakos nie wierze,ze jest stabilna dla dzieci do 3 lat lub 20 kg ona niska jest ale moze sie myle.Widzialam ja w sklepie ale jakos sie jej boje

Victor siedzial w sklepie i sie na niej bawil ale mimo wszystko cos mi w niej nie pasuje,moze jakby ta nozka byla o jakis mert wiekszej srednicy:confused: nie przekonuje mnie to poprostu

Prezenty dzieciaki na jutro juz maja. Maks samochodzik do kolekcji. Maja dostanie nowy kubek do picia. Ze slodyczy dostana jednego mikolaja ;-)Ja sobie kupilam bluzke hehehehe i jeszcze spodnie musze dokupic ale czekam na mniejszy rozmiar (nareszcie cos dla mnie za duze hehehehe) a Darka wlasnie namawaim na spodnie do granitury, on oczywiscie nie chce ale owie ze jak kupoi uniwersalny kolor (mi sie podobaja grafitowe w prazki) to moze do pracy tez w takich chodzic, bo oni codziennie pod krawatem smigaja.

reklama
U nas Klaudia dostanie samochodzik plus narzędzia na baterie a mężulkowi kupiłam bieliznę termoaktywną bo często i długo przebywa w garażu no i książkę do poduszki "I ty możesz być SUPERTATĄ" ciekawa jestem jak zareaguje na to drugie. Co dostanę ja to niespodzianka jeszcze.

Do góry