reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Prezenty

joaska gry fajna sprawa :)
u nas do tej pory bylo tak ze tylko dzieicom kupowalo sie prezenty - a w zeszlym roku moja "ukochana " szwagierka wynyslila ze tak nie moze byc i wymyslila prezenty dla rodzicow (a dla nas to co ??? my nie dorosli ??? ) ale nie dogadalismy sie i tesciowie moi nic od nas nie dostali a moi rodzice kalendarz z wnukami :) dlatego w tym roku beda kalendarze dla dziadkow :-)
poza moimi maluchami mam jeszce ta nieszczesna 7 dzieci (2x~2 lat, 2x7 lat, 9, 10 i 11 lat) - mysle ze dla tych starszych gry moga sie sprawdzic ... a tu juz tak malo czasu zostalo ...

reklama
A ja ide jutro kupic warsztat dla malego bardzo mi sie spodobal,co prawda jest od 2 lat ale nie ma malych czesci i mysle,ze bedzie zachwycony Victor.Wklejam wam fotke tyle,ze warsztat jest w tyle a z przodu kuchnia bo sa obie rzeczy do wyboru i kosztuja kazda 35 euro(chyba niedrogo:confused: )
kw49_mo_12_d.jpg

Warsztat, coś dla mojej Klaudii. Vici, bardzo fajny ten co wkleiłaś. Ja na Mikołajki kupiłam jej zestaw narzędzi Chicco, bo uwielbia się nim bawić u kolegi. Na gwiazdkę z kolei chyba jej kupię wozek z lalką, bo po pierwsze to dziewczynka a po drugi jak urodzi się Krzyś to podejrzewam, że będzie chciałą robić to samo co ja a przecież dziecka do zabawy jej nie dam.
Pod spodem zdjęcie przedstawiające małego mechanika:

Załączniki

• d.JPG
    d.JPG
    94,1 KB · Wyświetleń: 43
vici fajny ten warsztat.
A ja nie mam pomysłu co kupić dla Dominiki na Mikołaja.
Od tatusia dostanie czajniczek z Disneya i kulkę co się kręci po podłodze i jest do niej fretka przyczepiona.
Siostrzenice już dostały ode mnie prezent dziś kupiłam im zestawy łazienkowe w Biedronce.Są 3 częściowe.Kubeczek pojemniczek na szczoteczkę i pastę i podstawek na mydełko.W kształcie owieczki.

Już kupiłam Domini prezent na Mikołaja.
Kupiłam jej samochód zdalnie sterowany za 14,99 w Realu bo non stop mówiła brrrm brrmm
Wiecie jaką radoche ma Dominika chodzi z tym pilotem i jeździ samochodem

Super fajnie,ze sie cieszy.A mysmy kupili i zmontowali warsztat dla Victorka i oczywiscie nawalanie mlotkiem nontoper:-) a i gwozdzie i sruby tez mu podpasowaly:-D
No i sobie tez zrobilismy prezent swiateczny egualizer i glosniki ale dvd nam w domu padlo:-pi trzeba nowe kupic.Mezus sie pytal czy pakujemy i na swieta wyciagniemy;-)ten to ma pomysly kazalam zamontowac i juz gra:-D:-D

reklama
Maks dostanie na Mikolaja gre edukacyjna planszowa o godzinach niech sie uczy dzieciak :tak::tak:Pod choinke dostanie od nas tego Hummera i jeszcze jedna gre ale tym razem dni tygodnia i pory roku. :-D:-D:-D:-D:-D
Chrzesna Mai dzis dzwonila i kupila jej lalke z butelka nocnikiem itd....a Maksowi oczywiscie jakis samochod ;-);-);-);-)
Dzieciaki pewnie od tesciow kase dostane, jak sie nie obrazili na nas ;-);-);-)
A od moich rodzicow jeszcze nie wiadomo bo babcia nadal szuka :tak::tak:
Chrzesna Maksa jak zwykle wysle prezent paczka, co Maks uwielbia i bedzie to wielka niespodzianka i wiecie ze zawsze jej sie udaje trafic ze nie ma jeszcze takiego prezentu :tak::tak:
Kurcze ale ten Mikolaj w tym roku bedzie bogaty :-)

Do góry