reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty, upominki i inne cudności

Dziewczyny jakie rowerki/ pojazdy planujecie kupic na lato? Jakies rady? Zastanawiam sie czy lepszy biegowy czy taki na 3 kolkach. No i jakie pomysly na urodzinki bo w sumie to juz niedlugo sie zaczna o_O

reklama
Polecam kartonowe domki/namioty do malowania kredkami/farbkami. Można złożyć i potem znowu rozłożyć - sąsiadka ma więc przetestowała:)
dom1.jpgdom2.jpgdom3.jpg

Załączniki

• dom1.jpg
    dom1.jpg
    9,5 KB · Wyświetleń: 235
  • dom2.jpg
    dom2.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 251
  • dom3.jpg
    dom3.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 243
A ja szukając piaskownicy natrafiłam na coś takiego:
Little-Tikes-Stol-wodny-Statek-Piracki-615924_za10_o_2.jpg
LITTLE TIKES Piaskownica Wodny Stół STATEK PIRACKI (4091231813) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Są też tańsze, mniejsze wersje:
PRZENOŚNA PIASKOWNICA STOLIK PIASEK i WODA + AKCES (4118880406) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
STOLIK - PIASKOWNICA - ZESTAW ZABAWEK DO PIASKU (4109708638) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Nie wiem jak Wasze dzieciaki, ale Zośka uwielbia bawić się wodą, przelewać itd. i byłaby zachwycona :tak:

Załączniki

• Little-Tikes-Stol-wodny-Statek-Piracki-615924_za10_o_2.jpg
    Little-Tikes-Stol-wodny-Statek-Piracki-615924_za10_o_2.jpg
    65 KB · Wyświetleń: 195
Dzisiaj na zajęciach babka pokazała nam "System nauki PUS". Na początek kupuje się educarium sp. z o.o. pomoce dydaktyczne dla szkół, przedszkoli i rodziców a następnie sukcesywnie można dokupować kolejne książeczki w zależności od etapu rozwoju dzieciaczka.
Sama jeszcze na Zosi nie przetestowałam, więc nie wiem, czy już się nada (myślę, że można by spróbować z educarium sp. z o.o. pomoce dydaktyczne dla szkół, przedszkoli i rodziców lub educarium sp. z o.o. pomoce dydaktyczne dla szkół, przedszkoli i rodziców ). Ale na przyszłość myślę, że warto zainwestować.

Coś dla piosenkarzy

Ten jest sprawdzony! Służył 10 lat niemal non stop. Świetny głos przez mikrofon.
Przenośny magnetofon X4-Tech Bobby Joey z mikrofonem - ok. 53zł
394584_BB_00_FB.EPS_1000.jpg
A taki zamówiłam teraz idąc z postępem techniki (mp3, usb, radio fm itp.)
Karaoke Fasolki Odtwarzacz z mikrofonem Overmax - 139zł
big_fasolki2.jpg

Poza tym u nas szał na książeczki do nauki literek, ślaczków, z magnesami, naklejkami itp. Duży wybór elementarzy ma Smyk Świnki Peppa czy z Czuczu i innych serii od 19 do 30zł.
winka-peppa-moja-pierwsza-ksieczka-z.jpg

Załączniki

• 394584_BB_00_FB.EPS_1000.jpg
    394584_BB_00_FB.EPS_1000.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 225
  • big_fasolki2.jpg
    big_fasolki2.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 232
  • winka-peppa-moja-pierwsza-ksieczka-z.jpg
    winka-peppa-moja-pierwsza-ksieczka-z.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 223
Ostatnia edycja:
reklama
Szukam pomocy teraz w tym sklepie Link do: Zjeżdżalnie ogrodowe | Ceny producenta - Sklep Hop-Sport.pl jest promocja na zjeżdżalnie zastanawiam się nad zakupem ale chce zasięgnąć jakiś opini. Ogólnie sklep z tego co widzę godny zaufania, ale chce się jeszcze upewnić. Nigdzie nie widzę wątku, w którym mogę poruszyć tę kwestię dlatego pisze tu. Czekam na odpowiedź :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry