reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty Swiateczne dla duzych i malych- inspiracje

Ostatnia edycja:
reklama
Wolfia no nie korzystalam, ale wydaje mi sie ze mozna go otrzymac tylko wtedy jako taka rekompensate jesli zamowisz sobie jakis towar a go jakims przypadkiem nie bedzie w sklepie gdy sie po niego udasz??? czy cos zle skumalam???
Co do tygryska to nie jestem przekonana, jest jakis taki strassssny:-Dtak mi sie wydaje ze nikos by sie przestraszyl go :tak: a kubus taki łaodniejszy:tak: ale tygrysek jest w promocji wiesz za 19.99 a kubus kurna nie!!:-)
Ja to wogole jestem zakupoholiczka jesli chodzi o zabawki..hm...moze nie tyle ze wszystkie kupuje ale patrze sobie co jest w promocji co gdzie taniej i mam chyba wszystkie katalogi:laugh2:no i jak cos mi sie spodoba to szybko do sklepu:-ptylko najgorsze ze najczesciej sa to jakies pierdoly... ostatnio kupilam nikosiowi projektor taki co wyswietla na suficie kubusie tygryski z disneya ale nie jest jakis fajny i ma tylko 3 beznadziejne kolysanki:-(no ale zostal z nami choc nikosiowi tez nie zabardzo sie podoba...mial pomoc mojemu dziecku zasnac o 5 rano i dac mamie pospac no ale nic z tego nie wyszlo...wiem ze w tej cenie 24 e moglabym kupis cos fajniejszego:laugh2:

A jakie macie opinie na temat tego wynalazku?
http://www.toys.ie/FisherPrice-Bounce-N-Spin-Zebra-!D06777-prod.aspx?qwSessionID=25955f51-dcba-4062-b848-7ddb53e9a6f1
Bo już przy Victorze o tym myślałam, ale jakoś nie byłam przekonana, więc może Oliver by się tego dorobił;-):-D
Ja zamiast tej zeberki polecam takiego konika:Chicco Rodeo
kupiłam go chrześnicy na roczek i go uwielbia, sama się buja, a mój syn(2,5) ściąga płozy i wozi ją po całym domu.
Moje dziecko przeżywa teraz fascynację środkami transportu publicznego, obecnie poszukuję tramwaju:happy: Oprócz tego bob budowniczy

Wolfia no nie korzystalam, ale wydaje mi sie ze mozna go otrzymac tylko wtedy jako taka rekompensate jesli zamowisz sobie jakis towar a go jakims przypadkiem nie bedzie w sklepie gdy sie po niego udasz??? czy cos zle skumalam???
A widzisz... możliwe, że to ja się pospieszyłam i nie doczytałam dokładnie:-p:sorry: Zaraz jeszcze raz to dokładnie przeczytam:tak:
Edit:
Receive a €10 Gift Voucher if for any reason the item is not available to purchase.
Czyli jednak nie skorzystam z tego:no:;-) Chyba, że danej zabawki nie będzie, ale to chyba mało realne:-D

Ja zamiast tej zeberki polecam takiego konika:Chicco Rodeo
Fajniutki:-) Tak sobie myślę, że ciężko będzie coś wybrać, bo zabawek jest naprawdę od groma i ciut ciut i do tego całkiem ciekawych:sorry::tak:

Ostatnia edycja:
witam mamusie,daaaawno mnie tu nie bylo poniewaz duuuuuuzo sie dzialo,ale mam nadzieje ze nadrobie witam takze nowe mamusie w irlandi.
dziewczyny wy o swietach juz zaczynacie pisac a ja nawet listy swiatecznej jeszcze nie mam.w sumie moja shannon juz zaczyna pisac list do swietego mikolaja, i jest takkkka dluga ze zaczyna juz druga strone kartki pisac wiec musze sie wziasc za siebie i zaczac myslec o swietach.
my w tym roku do tesciow na turka i hama idziemy a wy dziewczyny jakie plany na te swieta macie?

[WolfiA;4502174]
A jakie macie opinie na temat tego wynalazku?
http://www.toys.ie/FisherPrice-Bounce-N-Spin-Zebra-!D06777-prod.aspx?qwSessionID=25955f51-dcba-4062-b848-7ddb53e9a6f1
Moj Wiktor byl zachwycony ta zebra. Nawet czasami teraz na niej szaleje ale juz rzadziej bo ma teraz inne zabawki:-)
Egzamin zdal tez Fisher Price Laugh & Learn Table - Children's Educational Toys Online from Smyths, z tym ze nasz zeszloroczny mial inny uklad ale najwazniesze ze dziecko ma czym sie zajac:tak:
My teraz zakupilismy VTech Challenger Laptop – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores z tym ze w argosie jest za pol ceny;-) kupiony przedwczoraj:-p Choc to dla dzieci 3+ ale lepiej ten niech obraca niz moj:cool2:

Witam mamy z Irlandii :)
Korzystając z tego,że powstał taki wątek zaproponuję coś na miły prezent dla Was lub dla kogoś z rodziny czy znajomych. Jest to biżuteria hand-made,którą wykonuję. Tylko teraz w ofercie świątecznej przygotowałam niedrogie komplety/ kolczyki + naszyjnik lub bransoletka/ oraz zestawy kolczyków,które samodzielnie można skomponować :-) Komplety są zapakowane w ozdobne,świąteczne pudełka.Wystarczy tylko napisać od kogo i dla kogo jest dany prezent.:-)
Jeśli ktoś byłby zainteresowany mogę przesłać na maila wirtualny katalog lub wysłać fotki.
Jestem z Galway,jesli ktoś ma ochotę zobaczyć lub przymierzyć błyskotki to oczywiście możemy to zorganizować. Mogę także biżuterię wysłać pocztą.

ZAPRASZAM

reklama
Do góry