reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty Swiateczne dla duzych i malych- inspiracje

reklama
Ewekom i Julia 28 - katalog wysłany:-) Pozdrawiam

Julia 28 - niestety dostałam informację, że Twoja skrzynka jest przepełniona i nie mogę dostarczyć Ci katalogu...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
WolfiA - a bylas w Smiths last week :D
Pochwal sie - co kupilas ciekawego dla dzieciuff?
Kasia kiedy ja w Smyth nie byłam:-p Mam tyle pomysłów na prezenty, że szok, jedyne ograniczenie na ten moment to pieniądze:sorry:
Po ostatnich zakupach mamy:
- stolik z krzesełkami
IKEA | Playing | Small furniture | SVALA | Children's table with 2 chairs
do tego na krzesełka:
IKEA | Children's IKEA | Children's decoration | FABLER | Chair pad
- kurtkę dla Victora (taką samą jak Tichonek ma dla Radzia, bo bardzo nam się spodobała, a nie było nic ciekawego w Victora rozmiarze, o ile w ogóle coś było i trafiliśmy ją w Debenhams 2 tygodnie temu 25% taniej;-))
20090709_234020138865

- czapkę i rękawiczki dla Olivera tj.
*H&M* __CZAPKA _ NIEDŹWIADEK _USZKA __ 62/68 (817706310) - Aukcje internetowe Allegro
bo dla Victora nie mogliśmy znaleźć nic pasującego do kurtki, więc i tak czekają nas jeszcze poszukiwania:sorry2:
- świąteczne skarpetki dla dzieciaków tj.
e_d SKARPETKI ŚWIĄTECZNE EARLY DAYS 6-12 mies. 2 (826574794) - Aukcje internetowe Allegro

To dopiero początek, bo muszę jeszcze kupić im trochę ubrań, ale najpierw definitywny przegląd w szafach;-)

Zabawki może zaczniemy kupować w weekend i przyszłym tygodniu, bez dzieciaków;-)

reklama
Mapas czy ja tez moge prosic o katalog ewelinazielinska86@wp.pl

Wolfia fajne zakupy:-)

A powiedz gdzie jezdzicie do H&M ?? w Portlaois jest czy do Newbridge?? W Carlow nie ma a z checia bym odwiedzila ten sklep:tak: a w Newbridge gdzie jest??bo wiem ze jest,tylko gdzie:sorry:
W tym duzym centrum handlowym??White....cos tam ??

Do góry