reklama
A my wczoraj dostaliśmy oba kalendarze-są naprawdę bardzo ładne,prządnie i eststycznie zrobione!Super!Tylko listonosz głupotę walnął...Nie chcący ale jednak...My mieszkamy bardzo blisko moich rodziców więc mamy tego samego listonosza i czasem zostawia naszą korenspondencję u rodziców i na odwrót i akurat wczoraj miał do nich bliżej... I wiecie już...O mało byłoby po niespodziance bo moja mami od razu pytała a co to ,a po co...Dobrze,że adres i nazwa firmy i co jest w paczce było napisane malutkimi literkami to nie zauważyła;-) Albo udała...;-)
hehe to ciekawska masz mame..dobrze,ze udalo ci sie w pore przechwycic i zataic te kalendarze..Ja poprosilam,zeby wyslali dopiero po 12 grudnia jak juz bede w domu u mamy bo wtedy moge odebrac a tak to by mama odebrala...To sie ciesze ,ze super kalendarze..Kociu a skad zamawialas z ktorej stronki? zrob fotke i wyslij jakas strone ciekawa jestem jak to wyglada;-)
Te są ze strony .:: LANSystem.pl ::. Okablowanie strukturalne, sieci Lan, Dost갠do Internetu.
WIKI,w rzeczywistości ładniej wyglądają-są na błyszczącym papierze więc lampa się odbija...:-(
WIKI,w rzeczywistości ładniej wyglądają-są na błyszczącym papierze więc lampa się odbija...:-(
reklama
Corsini
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Fajowy ten kalendarz ja znalazłam jeszcze jedną stronkę,podoba mi się bo można dedykację swoją napisać;-) może się wam przyda więc wklejam
PREZENTY. Prezenty urodzinowe. Prezent na Walentynki. KALENDARZE 2007
PREZENTY. Prezenty urodzinowe. Prezent na Walentynki. KALENDARZE 2007
Podziel się: