reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty Gwiazdkowe Czyli Co Przyniesie święty Mikołaj?

reklama
A my wczoraj dostaliśmy oba kalendarze-są naprawdę bardzo ładne,prządnie i eststycznie zrobione!Super!Tylko listonosz głupotę walnął...Nie chcący ale jednak...My mieszkamy bardzo blisko moich rodziców więc mamy tego samego listonosza i czasem zostawia naszą korenspondencję u rodziców i na odwrót i akurat wczoraj miał do nich bliżej... I wiecie już...O mało byłoby po niespodziance bo moja mami od razu pytała a co to ,a po co...Dobrze,że adres i nazwa firmy i co jest w paczce było napisane malutkimi literkami to nie zauważyła;-) Albo udała...;-)

hehe to ciekawska masz mame.:tak:.dobrze,ze udalo ci sie w pore przechwycic i zataic te kalendarze..Ja poprosilam,zeby wyslali dopiero po 12 grudnia jak juz bede w domu u mamy bo wtedy moge odebrac a tak to by mama odebrala:baffled:...To sie ciesze ,ze super kalendarze..Kociu a skad zamawialas z ktorej stronki? zrob fotke i wyslij jakas strone ciekawa jestem jak to wyglada;-)

ale fajowe te zdjecia ...juz sie nie moge doczekac jak Ja dostane kalendarz.... a ten drugi co zamawialas? ktory jest ladniejszy wedlug ciebie?

WIKI,źle sformułowałam posta-bo na razie dostaliśmy te dwa(są takie same).Na ten z drugiej firmy czekamy.

Aha ...to jak przyjdzie to koniecznie daj znac..;-)
Ja zmykam szukac papci dla mojego malutkiego Mikolaja..:-)
Milego Dnia dziewczynki do wieczorka:-):-):-)

Super kalendarz:) Ja w koncu jutro zamawiam bo, tak jak pisalam, wyladuje z terminem na Wielkanoc.
A zolw jest super, ciekawe czy go w Europie tez mozna dostac?

reklama
Do góry