reklama
No i jakies postepy z prezentami sa..poszlismy dzisiaj na spacer z mezem i Wikunia a przy okazji wskoczylismy do sklepu tak na szybkiego i kurcze bylam w szoku jaki sklep znalazlam..promocja wszystko 50-70% taniej wiec kupilam dla mamy na Mikolajki dwie pateny na owoce ,dwie ramki i wazon wszystko z drewna w takim stardowanym stylu bo mama akurta lubuje sie w takich rzeczach..wiec zamaist 300zl wydalam 100zl superowo:-) bardzo sie ciesze..no i przy okazji ciotce kupilam 3 polmiski i wazon rowneiz za 35 zl a kosztowalo ok 170..ucieszylam sie bardzo ..pozniej wkleje fotki..
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Ja też dziś po maratonie zakupowym,w Arkadii działy się dantejskie sceny,takie tłumy,a kolejka w Smyku zakręcała wężykiem kilka razy! kupiliśmy narazie tylko misia z Fabryki Misiów dla Ulci-koleżanki Olisia i zaległy prezent Oliwkowi na imieninki-taką super dużą kolorową kostkę wstawię potem fotkę,mąż kupił sobie kurtkę-parkę,ja bluzeczkę....ale stroju na święta jak nie miałam tak nie mam...wyorażacie sobie żeby w całym wielkim centrum handlowym nie znaleźć nic ciekawego,żadnego kostiumu? ;-) tyle tych sklepów a ceny z kosmosu,fajne spodnie z marynarką kosztowały...600 zł i może bym je kupiła,ale wyglądałam w tym jak pół nieszczęścia Musze bujnąć się do Nadarzyna pod Warszawą,może tam coś znajdę,szkoda tylko,że tydzień przed chrzcinami i świętami,mogę tylko w weekend przyszły bo Darek w pracy...a o prezentach nie wspomnę...mam tylko zrobioną listę mniej więcej co dla kogo ale zakupów ni ma;-) chyba pozamawiam przez net bo dziś wścieku dostawałam w tym tłumie,a jeszcze z wózkiem...:sick:
reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
podam wam zaraz fajny link
Podziel się: