reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty Gwiazdkowe Czyli Co Przyniesie święty Mikołaj?

Co oczywiście oznacza,że chętnie bym takiego żółwika czy inne zwierzątko nabyła ale...z tego kontynentu!!!;-)

reklama
konkretnie to szukam prezentow hehe ale jakos nic mi nei przychodzi do glowy i nie wpadlo w oko...pewnie znowu kupie dzien przed Wigilia i napewno cos co juz wczesneij ogladalam hehe zawsze tak mam..

Ha,ja mam już to z głowy!:laugh2: Teraz na spokojnie możemy pochodzić,popatrzeć,wybrać coś dla Niuni...I dla mnie...Żartuję;-)

No i jakies postepy z prezentami sa:tak:..poszlismy dzisiaj na spacer z mezem i Wikunia a przy okazji wskoczylismy do sklepu tak na szybkiego i kurcze bylam w szoku:szok: jaki sklep znalazlam..promocja wszystko 50-70% taniej wiec kupilam dla mamy na Mikolajki dwie pateny na owoce ,dwie ramki i wazon wszystko z drewna w takim stardowanym stylu bo mama akurta lubuje sie w takich rzeczach..wiec zamaist 300zl wydalam 100zl superowo:-) bardzo sie ciesze..no i przy okazji ciotce kupilam 3 polmiski i wazon rowneiz za 35 zl a kosztowalo ok 170..ucieszylam sie bardzo ..pozniej wkleje fotki..:tak:

Ja też dziś po maratonie zakupowym,w Arkadii działy się dantejskie sceny,takie tłumy,a kolejka w Smyku zakręcała wężykiem kilka razy!:szok: kupiliśmy narazie tylko misia z Fabryki Misiów dla Ulci-koleżanki Olisia i zaległy prezent Oliwkowi na imieninki-taką super dużą kolorową kostkę wstawię potem fotkę,mąż kupił sobie kurtkę-parkę,ja bluzeczkę....ale stroju na święta jak nie miałam tak nie mam...wyorażacie sobie żeby w całym wielkim centrum handlowym nie znaleźć nic ciekawego,żadnego kostiumu?:szok: :wściekła/y: :no: ;-) tyle tych sklepów a ceny z kosmosu,fajne spodnie z marynarką kosztowały...600 zł i może bym je kupiła,ale wyglądałam w tym jak pół nieszczęścia:-p :eek: Musze bujnąć się do Nadarzyna pod Warszawą,może tam coś znajdę,szkoda tylko,że tydzień przed chrzcinami i świętami,mogę tylko w weekend przyszły bo Darek w pracy...a o prezentach nie wspomnę...mam tylko zrobioną listę mniej więcej co dla kogo ale zakupów ni ma;-) :zawstydzona/y: chyba pozamawiam przez net bo dziś wścieku dostawałam w tym tłumie,a jeszcze z wózkiem...:sick:

reklama
Do góry