reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Prezenty Gwiazdkowe Czyli Co Przyniesie święty Mikołaj?

Co oczywiście oznacza,że chętnie bym takiego żółwika czy inne zwierzątko nabyła ale...z tego kontynentu!!!;-)

reklama
konkretnie to szukam prezentow hehe ale jakos nic mi nei przychodzi do glowy i nie wpadlo w oko...pewnie znowu kupie dzien przed Wigilia i napewno cos co juz wczesneij ogladalam hehe zawsze tak mam..

Ha,ja mam już to z głowy!:laugh2: Teraz na spokojnie możemy pochodzić,popatrzeć,wybrać coś dla Niuni...I dla mnie...Żartuję;-)

No i jakies postepy z prezentami sa:tak:..poszlismy dzisiaj na spacer z mezem i Wikunia a przy okazji wskoczylismy do sklepu tak na szybkiego i kurcze bylam w szoku:szok: jaki sklep znalazlam..promocja wszystko 50-70% taniej wiec kupilam dla mamy na Mikolajki dwie pateny na owoce ,dwie ramki i wazon wszystko z drewna w takim stardowanym stylu bo mama akurta lubuje sie w takich rzeczach..wiec zamaist 300zl wydalam 100zl superowo:-) bardzo sie ciesze..no i przy okazji ciotce kupilam 3 polmiski i wazon rowneiz za 35 zl a kosztowalo ok 170..ucieszylam sie bardzo ..pozniej wkleje fotki..:tak:

Ja też dziś po maratonie zakupowym,w Arkadii działy się dantejskie sceny,takie tłumy,a kolejka w Smyku zakręcała wężykiem kilka razy!:szok: kupiliśmy narazie tylko misia z Fabryki Misiów dla Ulci-koleżanki Olisia i zaległy prezent Oliwkowi na imieninki-taką super dużą kolorową kostkę wstawię potem fotkę,mąż kupił sobie kurtkę-parkę,ja bluzeczkę....ale stroju na święta jak nie miałam tak nie mam...wyorażacie sobie żeby w całym wielkim centrum handlowym nie znaleźć nic ciekawego,żadnego kostiumu?:szok: :wściekła/y: :no: ;-) tyle tych sklepów a ceny z kosmosu,fajne spodnie z marynarką kosztowały...600 zł i może bym je kupiła,ale wyglądałam w tym jak pół nieszczęścia:-p :eek: Musze bujnąć się do Nadarzyna pod Warszawą,może tam coś znajdę,szkoda tylko,że tydzień przed chrzcinami i świętami,mogę tylko w weekend przyszły bo Darek w pracy...a o prezentach nie wspomnę...mam tylko zrobioną listę mniej więcej co dla kogo ale zakupów ni ma;-) :zawstydzona/y: chyba pozamawiam przez net bo dziś wścieku dostawałam w tym tłumie,a jeszcze z wózkiem...:sick:

reklama
Do góry