reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty dla naszych dzieciaczków:)

My mamy dokładnie taki
Laptop
jest b.podobny do tego z drugiego linka albo to jakas podróbka tego własnie:-p

Ala ma czasami napady ze sie nim bawi ale rzadko, no i trzeba przy niej byc i pomagac, zadawac pytania, moze z czasem nauczy sie sama bawic...

najbardziej lubi z lewej strony to pokretło bo ma tam odgłosy pojazdów i myszke tą na środku bo się tak fajnie rechocze.

Wydaje mi sie ze ten drugi troche lepsiejszy bo są skojarzenia, naciska na cos i to samo sie podswietla, a w tym pierwszym to tak jakby obrazki tylko były podobnie jak w książeczce jakiejs i przyciski.

No i są klawisze do grania, ale kiedy ona bedzie na nich grała to nie wiem:-p

reklama
Ja juz prezenty dla wszystkich mam czekam tylko az przyjda z braku mozliwosci biegania po miescie pomogło oczywiscie allegro
Dla Miłosza kupiłam ten warsztacik fishera, dla Mateusza garaz do autek i maskotke scoobiego to ostatni hit małego, Kuba dostanie sterowany Helikopter pewnie bedzie kłotnia bo wszyscy beda chcieli i biedny pewnie skonczy rozmazany na ścianie, Dla meza kupiłam duzy zestaw kosmetyków, dla babci zrobiłam kalendarz z fotkami dzieciaków, a dla dziadka butla wina plus słodycze bo to wieczny duzy dzieciak i wszystko przelicza na kg ciastek:)
Takze świeta juz mi niestraszne

malbertka, faktycznie podobne :tak: możliwe że to jakaś podróbka ;-)
ja jednak mam ograniczone "pole finansowe", bo właściwie to dziadkowie kupują ten prezent, a ja zamawiam i ja go wybierałam :-D więc nie mam co szaleć z finansami ;-)
i chyba zostanę przy tym +18m :-)
dzięki dziewczyny :happy:

Widzę, ze jesteście ładnie już przygotowane z prezentami. Ja jeszcze w polu, na razie obmyślam. W weekend usiądę i pozamawiam. Tośka dostanie gawędziarkę, dla oli mamy telewizor jucz kupiony. Dl reszty nie mam pojęcia.

A ja czekam aż mnie mój do dużego sklepu zabierze i chlipam w poduszkę bo pewnie już większość będzie wykupiona i tłumy jak diabli:(

Efe to moze internet załatwi sprawę...ale wiem wiem lepiej namacać:p a ja to się mam dopiero bo miedzy swietami a sylwestrem mam jeszcze imieniny i urodziny mensza:/ Póki co mam jeden prezent a potrzebuje trzech...

reklama
mitemil, Martyna dostanie laptopa czy już ma, bo chyba o nim wspominałaś wcześniej, czy ja coś poknociłam :baffled:
chyba, że to prezent dla ciebie :-D
i wózeczek jaki fajowy :-)

Faktycznie Martyna ma już laptopa, ale nie działają wszystkie funkcje dlatego chce kupić nowy.

ja nie mam nic:(
nie wiem nawet co dostana od reszty rodzinki:(
brak pomyslu...a u szwagierki trojka dzieci... wtym dwoje nastolatkow i tu juz totalny brak weny:(

Dla nastolatków najlepsza kasa :tak: A jak nie to może jakis portfel, albo książka??

dziewczyny a może widziałyście gdzies jakies torebki dla dziewczynek? chodzi mi o takie torebki z różnymi przegródkami, zapinane na zatrzask, na pasku... coś jak "dorosłe" tylko mniejsze i przeznaczone dla dzieci; Nina uwielbia chodzić z torebką, wciąz coś do niej wkłada, wyciąga, pokazuje itp. - najczęściej grzebie wmojej torbie,a to nie jest za bardzo bezpieczne, bo zawsze mam w niej mnóstwo różnych szpargałów;

Ostatnio widziałam w H&M ładne torebeczki dla dziewczynek.

Oba laptopy widziałam w markecie. Zdecydowanie ten +18m.

Śmieje się, z męża, że w tym roku to mikołaj bardzo bogaty do mnie przyjdzie...
- Zapsuł mi się tłumik w samochodzie. Naprawa w ramach mikołaja.
- Opony zimowe oczywiście też na mikołaja.
- Dostałam ostatnio rybki, więc na szybciocha kupuje akwarium i cały osprzęt. Oczywiście też w ramach prezentu na mikołaja.
- No i obiecany mam aparat lustrzankę Nikona. Więc prezentów starczy mi na cały rok :tak:

Jednak najbardziej liczyłam, że sama sobie zrobie największy prezent... dzidziusia. Ale w tym cyklu się nie udało :-(

Ostatnia edycja:
Do góry