reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty dla naszych dzieciaczków:)

My mamy dokładnie taki
Laptop
jest b.podobny do tego z drugiego linka albo to jakas podróbka tego własnie:-p

Ala ma czasami napady ze sie nim bawi ale rzadko, no i trzeba przy niej byc i pomagac, zadawac pytania, moze z czasem nauczy sie sama bawic...

najbardziej lubi z lewej strony to pokretło bo ma tam odgłosy pojazdów i myszke tą na środku bo się tak fajnie rechocze.

Wydaje mi sie ze ten drugi troche lepsiejszy bo są skojarzenia, naciska na cos i to samo sie podswietla, a w tym pierwszym to tak jakby obrazki tylko były podobnie jak w książeczce jakiejs i przyciski.

No i są klawisze do grania, ale kiedy ona bedzie na nich grała to nie wiem:-p

reklama
Ja juz prezenty dla wszystkich mam czekam tylko az przyjda z braku mozliwosci biegania po miescie pomogło oczywiscie allegro
Dla Miłosza kupiłam ten warsztacik fishera, dla Mateusza garaz do autek i maskotke scoobiego to ostatni hit małego, Kuba dostanie sterowany Helikopter pewnie bedzie kłotnia bo wszyscy beda chcieli i biedny pewnie skonczy rozmazany na ścianie, Dla meza kupiłam duzy zestaw kosmetyków, dla babci zrobiłam kalendarz z fotkami dzieciaków, a dla dziadka butla wina plus słodycze bo to wieczny duzy dzieciak i wszystko przelicza na kg ciastek:)
Takze świeta juz mi niestraszne

malbertka, faktycznie podobne :tak: możliwe że to jakaś podróbka ;-)
ja jednak mam ograniczone "pole finansowe", bo właściwie to dziadkowie kupują ten prezent, a ja zamawiam i ja go wybierałam :-D więc nie mam co szaleć z finansami ;-)
i chyba zostanę przy tym +18m :-)
dzięki dziewczyny :happy:

Widzę, ze jesteście ładnie już przygotowane z prezentami. Ja jeszcze w polu, na razie obmyślam. W weekend usiądę i pozamawiam. Tośka dostanie gawędziarkę, dla oli mamy telewizor jucz kupiony. Dl reszty nie mam pojęcia.

A ja czekam aż mnie mój do dużego sklepu zabierze i chlipam w poduszkę bo pewnie już większość będzie wykupiona i tłumy jak diabli:(

Efe to moze internet załatwi sprawę...ale wiem wiem lepiej namacać:p a ja to się mam dopiero bo miedzy swietami a sylwestrem mam jeszcze imieniny i urodziny mensza:/ Póki co mam jeden prezent a potrzebuje trzech...

reklama
mitemil, Martyna dostanie laptopa czy już ma, bo chyba o nim wspominałaś wcześniej, czy ja coś poknociłam :baffled:
chyba, że to prezent dla ciebie :-D
i wózeczek jaki fajowy :-)

Faktycznie Martyna ma już laptopa, ale nie działają wszystkie funkcje dlatego chce kupić nowy.

ja nie mam nic:(
nie wiem nawet co dostana od reszty rodzinki:(
brak pomyslu...a u szwagierki trojka dzieci... wtym dwoje nastolatkow i tu juz totalny brak weny:(

Dla nastolatków najlepsza kasa :tak: A jak nie to może jakis portfel, albo książka??

dziewczyny a może widziałyście gdzies jakies torebki dla dziewczynek? chodzi mi o takie torebki z różnymi przegródkami, zapinane na zatrzask, na pasku... coś jak "dorosłe" tylko mniejsze i przeznaczone dla dzieci; Nina uwielbia chodzić z torebką, wciąz coś do niej wkłada, wyciąga, pokazuje itp. - najczęściej grzebie wmojej torbie,a to nie jest za bardzo bezpieczne, bo zawsze mam w niej mnóstwo różnych szpargałów;

Ostatnio widziałam w H&M ładne torebeczki dla dziewczynek.

Oba laptopy widziałam w markecie. Zdecydowanie ten +18m.

Śmieje się, z męża, że w tym roku to mikołaj bardzo bogaty do mnie przyjdzie...
- Zapsuł mi się tłumik w samochodzie. Naprawa w ramach mikołaja.
- Opony zimowe oczywiście też na mikołaja.
- Dostałam ostatnio rybki, więc na szybciocha kupuje akwarium i cały osprzęt. Oczywiście też w ramach prezentu na mikołaja.
- No i obiecany mam aparat lustrzankę Nikona. Więc prezentów starczy mi na cały rok :tak:

Jednak najbardziej liczyłam, że sama sobie zrobie największy prezent... dzidziusia. Ale w tym cyklu się nie udało :-(

Ostatnia edycja:
Do góry