reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezent na Mikołajki

Eminem

Fanka BB :)
Miasto
Lublin
Czy dziecko, które jutro kończy półtora roku powinno dostać prezent na Mikołajki? To pierwsze Mikołajki Michasia, w których może zacząć rozumieć o co chodzi, przyzwyczajać się do tradycji, że pod poduszką coś znajdzie:) Został miesiąc, nie wiem oczywiście, co kupić, ale chętnie posłucham, co Wy kupowałyście, czy prezentowałyście dziecku w tym wieku:) Trochę się przestraszyłam, bo zaczyna się robić tak, ze Michaś wszystko ma...

reklama
Eminem ja mam 3latka i też myślę że to pierwsze Mikołajki w których zaczai o co chodzi ;-):-D ja nie kupowałam 1,5 roczniakowi na mikołaja tylko na gwiazdkę zresztą jak się okazało niepotrzebnie. tak na prawdę prawdziwą radość z prezentów zobaczyłam dopiero w te urodziny

Ostatnia edycja:
Ja raczej na mikolajki kupowac nie bede, ale na gwiazdke cos napewno. 2 dni temu nasza mala skonczyla roczek, dostala sporo zabawek i musze powiedziec ze wszystkie jej sie podobaly i poki co bawi sie nimi, choc najbardziej jej sie podobalo rozdzieranie papieru :-D

Może to i racja? może lepiej ograniczyć się do gwiazdki?:) Zobaczymy, na pewno babki i dziadki w parują z prezentami 6 grudnia:D

wszystkiego na pewni nie ma ;) to ile i kiedy chcesz dawac prezenty, zalezy tylko od ciebie - jesli na prawde nie masz pomyslu i potrzeby, to nic na sile ;) ale jest fajna strona listdomikolaja.pl gdzie nie tylko mozna napisac list, ale to ze starszymi troche dziecmi, ale i przejrzec worki z zabawkami - jest jeden dla dzieci do 3 roku życia - moze cos ci sie spodoba

Eminem ja mam 3latka i też myślę że to pierwsze Mikołajki w których zaczai o co chodzi ;-):-D ja nie kupowałam 1,5 roczniakowi na mikołaja tylko na gwiazdkę zresztą jak się okazało niepotrzebnie. tak na prawdę prawdziwą radość z prezentów zobaczyłam dopiero w te urodziny

Mi także się wydaje, że od 3 roku życia dziecko zaczyna dostrzegać i cieszyć się takich rzeczy jak prezenty czy odwiedziny mikołaja. Jeżeli szukacie nie drogiego upominku to polecam list od mikołaja List od Mikołaja - wysoka jakość! Mikołajki (2815792050) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (aukcja przyjaciela), pamiętam jak w zeszłym roku kupiłam to synkowi (4 lata) - cały dzień musiałam mu wyjaśniać skąd mikołaj wie gdzie mieszkamy, jak do nas trafi i czy jeszcze napisze. W tym roku również zamówię list dla syna, ale nie na mikołajki tylko pod choinkę.
Z praktycznych rzeczy - nowe ubranko tez będzie fajnym prezentem:)

Ja zabieram dzieci do loopy's world tu u nas w Gdańsku. Zapowiada się świetna zabawa, bo ma trwać wtedy jarmark i odbywać się będzie wiele ciekawych dla dzieci konkursów. Robię dzieciom niespodziankę. mam nadzieję, że się nie domyślą.

reklama
reklama
Do góry