reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezent na 5-te urodziny dla Dziewczynki...

reklama
Widzę, że wątek niedawno ożył, pomogę więc trochę w jego reanimacji. Co jak co, ale baza pomysłów na prezent powinna być zawsze pod ręką :)

Od siebie dorzucam magiczną piankę od Cobi. Zna ktoś? Jeśli tylko prezent ma trafić w ręce dziecka lubiącego tworzyć, wymyślać i urządzać - będzie trafiony. Pianka sprzedawana jest w kolorowych zestawach tematycznych, można ją zatem dopasować do ulubionych tematów zabaw jak zoo czy restauracja. My mamy akurat Magiczną Farmę, w której powstają zwierzęta, słoma dla nich i budujące "klimat" fragmenty do zorganizowania zagrody. Co ważne - pianka nie uczula małych alergików i... właściwie sama się sprząta. Serio :) Tu mam zresztą filmik o zestawie, który ma moja córka https://www.cobi.pl/zabawki/moon-dough-pianka/

Moja chrześnica, nieco starsza - 8 lat, dostała ostatnio zestaw do Karaoke i zabawy było mnóstwo. Wszystkie dzieci (i nie tylko) śpiewały.
A poza takimi gażetami, to książeczka zawsze w modzie :)

Hej, zbliża się dzień dziecka i myślę nad kupnem jakiegoś ciekawego prezentu dla swojej 4 letniej siostrzenicy. Interesuje się ona modą i zwierzakami :)
Dziekuje za sugestię

zalezy od tego czym sie dziewczynka interesuje, ja zawsze robie rozpoznanie zanim cokolwiek kupie bo wiem, ze roznie bywa..

Witam. W weekend wybieram się w odwiedziny do dawno nie widzianych znajomych, maja 4 letnia corke i pomyslalam o jakims skromnym podarunku. Bede wdzieczna za propozycje

reklama
moze ciastolina? to prezent ktory zawsze podoba sie dzieciom w tym wieku, sa zestawy ktore mozna kupic juz za 30zl.

Do góry