reklama
Boa87
Fanka BB :)
Bylam w identycznej sytuacji jak ty. Nie bylo juz terminow na nfz wiec zdecydowalam sie pojsc i zrobic wszystko prywatnie. Jakiez bylo moje zdziwienie jak pani w rejestracji sama zapytala czy moze nie chcialalabym zrobic tego badania na nfz, powiedzialam ze nie mam skierowania. A ona ze dla nich to nie problem bo ich lekarz wypisze mi skierowanie pieniadze zostaly w kieszeni
Ok, uff napisała, że wystawi
Dobrze, że Wy dziewczyny tak od pierwszej ciąży, od pierwszego tygodnia byłyście już we wszystkim obeznane, oczytane, gratuluje )))
O matko. Dostałaś pod nos, skorzystałaś i jeszcze źle.
Jeśli nie chcesz płacić, bo chcesz "oszczędzać" to szukasz informacji co może być refundowane i kiedy, tym bardziej jeśli nie ufasz lekarzom jak sama mówisz...
Jeśli Cię stać... olewasz temat, wyciągasz portfel, płacisz. Proste.
Nikt nie mówi, że źle. Po to założyłam temat, żeby się dowiedzieć jak mogę ominąć temat, porady dostałam, skorzystałam i dziękuję.
Chodzi mi tylko, że chyba każda mówi na podstawie swojego bagażu doświadczeń i obwinianie mnie, że nie ogarnęłam tematu, bo brak mi wiedzy chyba jest trochę słabe, dlatego napisałam, że fajnie, że Wy od pierwszego dnia ciąży byłyście alfami i omegami
Chodzi mi tylko, że chyba każda mówi na podstawie swojego bagażu doświadczeń i obwinianie mnie, że nie ogarnęłam tematu, bo brak mi wiedzy chyba jest trochę słabe, dlatego napisałam, że fajnie, że Wy od pierwszego dnia ciąży byłyście alfami i omegami
Lady Loka
Pewnie tak, tylko pewnie nikt z nas nie twierdził, że to wina lekarzy, że nie wiemy.No i ok, też Wam pewnie kiedyś ktoś na forum udzielił jakieś porady
reklama
thepaszkov
Nie zmieniło się trzy miesiące temu, pierwsze refundowane prenatalne robiłam ponad 5 miesięcy temu - skierowanie wystawiał lekarz prywatnie.no to skąd miałam o tym wiedzieć, jeżeli to, że lekarz prywatny może wypisać skierowanie zmieniło się 3 miesiące temu? A i tak nigdzie nie ma takie informacji, że może. Byłam przekonana, że tylko ten na fundusz może