tak ale od ginekologa prowadzącego ciążę bo to on powinien je wystawić.Przepraszam, ale ja bym juz dawno do niej dzwonila z afera To skierowanie nalezy sie jak psu buda.
reklama
Roseny
Fanka BB :)
Ale to nie jest wina dziewczyny, ze lekarka jej x razy odmowila wizyte i zostawila na lodzie.tak ale od ginekologa prowadzącego ciążę bo to on powinien je wystawić.
no tak ale nie można zmusić innego lekarza do wystawienia skierowania bez wizyty. Najprościej dostać się do obojętnie jakiego ginekologa teraz i wziąć skierowanie. Najlepiej na NFZ aby było bez kosztów.Ale to nie jest wina dziewczyny, ze lekarka jej x razy odmowila wizyte i zostawila na lodzie.
skierowanie lekarz wystawia na badania prenatalne nie test papa i skierowanie na badania na NFZ może wystawić również lekarz z prywatnej wizyty nie musi być to ginekolog przyjmujący na NFZ.dostałam do lekarki odpowiedź, że skierowanie na test pappa mogę otrzymać od lekarza pracującego w ramach NFZ..
i ten lekarz nie chce Ci wystawić skierowania ?ale ja właśnie piszę do lekarza, który prowadzimy mi ciążę. Byłam na dwóch wizytach a 22 mam mieć trzecią już na badania prenatalne
w ustawie nie ma informacji o tym że ma wystawić skierowanie lekarz na NFZ. Skierowanie na badania prenatalne ma być od ginekologa.odpisała to co napisałam wyżej, ze tylko nfz
Czy poprosiłaś lekarza o skierowanie na test papa czy badania prenatalne ? Bo napisałaś że na papę może wystawić lekarz na NFZ.
reklama