reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

prenatalne na nfz

darianna1

Fanka BB :)
Hej, czy ktoś korzystał już z refundowanych badań prenatalnych po zmianie w tym roku?
Mam umówioną wizytę prywatnie na 22.11. Po badaniu mam udać się na test Pappa. Dowiedziałam się dzisiaj, że kosztuje on 350 zł.
Zadzwoniłam do gina na nfz czy może dać skierowanie na sam ten test i dowiedziałam się, że kieruje jak już na całość. A ja usg i interpretację chcę zrobić u swojego lekarza prywatnego. Czy jest jakiś sposób, żeby obejść ten koszt 350? Czy albo wszystko albo nic?

reklama
ok, wszystko jasne.
To już nawet bym chyba nie zdążyła zrobić tego na nfz, bo jestem w 10+3 a do końca miesiąca nie ma terminów na wizytę..

reklama
Do góry