reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pre-test

Minkax56

Zaangażowana w BB
Co myślicie o tym teście takie coś mi wyskoczyło po 30 minutach wiem że po czasie się nie odczytuje ale czy któraś z was też tak miała że po czasie wyskoczyła różowa kreska ?zawsze jak coś mi się pojawiło po czasie to była to szara kreska.
I drugie pytanie co sądzicie o pre testach bo różne opinie czytałam że dają fałszywie pozytywny wynik. Mam cykle 32 dniowe wczoraj powinnam dostać okres i dzisiaj jestem 15 dni po owulacji, test robiłam wczoraj popołudniu (zdjęcie też robione wczoraj) niestety nie miałam możliwości dzisiaj kupić testu żeby powtórzyć 😏

Załączniki

• IMG_20241027_174756.jpg
    IMG_20241027_174756.jpg
    462,5 KB · Wyświetleń: 500
reklama
Powtórzę na pewno tylko tak jak pisałam nie miałam dzisiaj możliwości kupić nowego testu . Też mi się wydaje ten test dziwny po pierwsze że po czasie a po drugie ta kreska jest bardzo cieniutka ale dziwne że różowa

Mi po czasie na wielu testach wychodziły różowe, całkiem wyraźne kreski a w ciąży nie jestem ;) Nawet ostatnio wyszła mi kreseczka w ciągu przepisowych 3 minut a beta <2,3 więc nie polecam się nastawiać. No i jeśli owulacja faktycznie była 15 dni temu i byłabyś w ciąży to druga kreska wyszłaby praktycznie od razu i byłaby już całkiem wyraźna.

Co myślicie o tym teście takie coś mi wyskoczyło po 30 minutach wiem że po czasie się nie odczytuje ale czy któraś z was też tak miała że po czasie wyskoczyła różowa kreska ?zawsze jak coś mi się pojawiło po czasie to była to szara kreska.
I drugie pytanie co sądzicie o pre testach bo różne opinie czytałam że dają fałszywie pozytywny wynik. Mam cykle 32 dniowe wczoraj powinnam dostać okres i dzisiaj jestem 15 dni po owulacji, test robiłam wczoraj popołudniu (zdjęcie też robione wczoraj) niestety nie miałam możliwości dzisiaj kupić testu żeby powtórzyć 😏
Właśnie czytałam że jak pre test pokazuje różową kreskę to ciąża a jak szara to nie ciąża. Mi kilka razy wyszła szara i brak ciąży, znajomej różowa i ciąża :)

reklama
Do góry