Madzia08.1978
Fanka BB :)
Piorę w Lovela do białego i koloru nasze z dziecięcymi i dzielę na jasne i kolorowe. Płyn do płukania lenor z dzidziusiem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też się tego obawiam.. zobaczymy pewnie jak to wyjdzie w praniu hehePrzy obu dzieciach, już po porodzie - prałam nasze + dziecka w płynach Lovela.
Piorąc niemowlaka, mając pralkę o dużym wsadzie nie byłam w stanie zapełnić bębna.
Ja prałam osobno w Loveli plus płyn do płukania jakiś dziecięcy, już nawet nie pamiętam jakiPowiedzcie mi proszę, pierwsze pranie to wiadomo ciuchy malucha osobno, ale potem? Przy codziennym użytkowaniu - zastanawiam się czy uzbieram pełną pralkę z samych ciuchów malucha, przy dzieleniu kolorami. Czy po urodzeniu prałyście wszystko razem (dorosłe + dziecięce) tylko w jakimś płynie typu Lovela?
Chciałam kupić Lovela mleczko do płukania do kolorów i do bieli + płyn do prania Cocollino Sensitive i pierwsze pranie ciuszków zrobić wiadomo sobono, a potem już prać wszystko razem.
Nie ma wprawdie mleczka do płukania do czarnego (takie moje małe zboczenie.. ) ale myślę, że czarne można w kolorze wyprać? ;D