reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Praca, studia i mezowie ;)... Lubimy, czy nie?? Narzekania i zachwyty :)

reklama
kochane jestescie ale nie moge pisac o tym zreszta nie jestem w stanie amam pod opieka dziecko ktore widzi jak mama cierpi i tez placze koszmar:szok::szok::szok:

kochane jestescie ale nie moge pisac o tym zreszta nie jestem w stanie amam pod opieka dziecko ktore widzi jak mama cierpi i tez placze koszmar:szok::szok::szok:

Pati rozumiem i wysyłam pozytywne myśli, żeby wszystko się ułożyło :tak: twarda babka jesteś, więc na pewno dasz sobie radę! wierzę w Ciebie!

Hej kobitki codziennie czytam wiadomosci takze jestem na bierzaco niestety nie mam jak zebrac mysli zeby odpisac takze sorki .......dzieki z apocieszenie ale nic nie daje LIVE IS BRUTALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL:-(

hej niestety jestem zalamana i przegladam watek ale nie chce wam psuc humorow naszczescie mam coreczke dla ktorej musze zyc wstac rano i to mnie jescze trzyma przy zyciu pozdrawiam przeslijcie mi wirtualnie swoje sily i usmiech bo zestarzalam sie strasznie

Pati pozytywnego zakonczenia tej sytuacji Ci zycze i zeby Misia jak najmniej na tym ucierpiala.

Pati- dokladnie to co sie stalo....moze uda nam sie pomoc jak troche bardziej naswietlisz sytuacje....ale rozumiem jesli nie czujesz sie na silach....powodzeni i mam nadzieje, ze szybko wszystko wroci do normy

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry