aga- naprawdę fajna z ciebie kobieta... szkoda,że tak to wszystko sie kończy...ale wcześniej czy później napewno M. tego wszystkiego pożałuje... trzymajcie sie dzielnie... a może jest jeszcze dla was jakas nadzieja...
reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Agus, trzymaj sie kochana! Jestem z Toba! Za fajna z Ciebie kobitka, zeby przez jednego dupka nerwy tracic! Jestes jeszcze mloda, ladna - znajdziesz kogos z kim bedziesz szczesliwa!
Ja sie ciesze, ze przy tym jaki jest moj T. nie mieszkam z nim, bo juz widze jakbym sie non stop przez niego wkurwiala, a tak czego oczy nie widza... Ech...Szkoda gadac!
Mam nadzieje, ze podejmiesz odpowiednia decyzje!
Sciskam mocno!
Ja sie ciesze, ze przy tym jaki jest moj T. nie mieszkam z nim, bo juz widze jakbym sie non stop przez niego wkurwiala, a tak czego oczy nie widza... Ech...Szkoda gadac!
Mam nadzieje, ze podejmiesz odpowiednia decyzje!
Sciskam mocno!
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Sandra, ja to podziwiam Cie za zimna krew, Aga, wirtualnie przytulam, szkoda, ze sie nie udalo, ale tak jak mowia dziewczyny - swietna z Ciebie kobieta, masz cudowne dzieciaki, szkoda, ze Ewunia mialaby sie chowac bez ojca, ale z drugiej strony lepiej bez ojca niz z takim, co ma ja gdzies. Na pewno zycie jeszcze fajnie Ci sie ulozy. A swoja droga to co te chlopy takie glupie?? Do zrobienia dziecka to pierwsi, a jak idzie o wychowanie to wszystko w dupie maja...
Aga , przykre co piszesz o swoim życiu, ale pamiętaj że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, chłop będzie później żałował a ty ułożysz sobie życie z kim kto jest ciebie na prawdę wart po za tym podziwiam za odwagę,jesteś na prawdę silną kobieta...
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Dolaczam do Karoo!Pati, przytulam wirtualnie, a jak chcesz se wyplakac to pamietaj, ze zawsze wysluchamy!!
reklama
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
Mam problemy rodzinne takze nie bede za czesto pozdrawiam buziaki dla maluchow:-(
mam nadzieje, ze wszystko dobrze sie ulozy....
Podziel się: