reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Praca, studia i mezowie ;)... Lubimy, czy nie?? Narzekania i zachwyty :)

aga- naprawdę fajna z ciebie kobieta... szkoda,że tak to wszystko sie kończy...ale wcześniej czy później napewno M. tego wszystkiego pożałuje... trzymajcie sie dzielnie... a może jest jeszcze dla was jakas nadzieja...

reklama
Agus, trzymaj sie kochana! Jestem z Toba! Za fajna z Ciebie kobitka, zeby przez jednego dupka nerwy tracic! Jestes jeszcze mloda, ladna - znajdziesz kogos z kim bedziesz szczesliwa!
Ja sie ciesze, ze przy tym jaki jest moj T. nie mieszkam z nim, bo juz widze jakbym sie non stop przez niego wkurwiala, a tak czego oczy nie widza... Ech...Szkoda gadac!
Mam nadzieje, ze podejmiesz odpowiednia decyzje!
Sciskam mocno!

Sandra, ja to podziwiam Cie za zimna krew, Aga, wirtualnie przytulam, szkoda, ze sie nie udalo, ale tak jak mowia dziewczyny - swietna z Ciebie kobieta, masz cudowne dzieciaki, szkoda, ze Ewunia mialaby sie chowac bez ojca, ale z drugiej strony lepiej bez ojca niz z takim, co ma ja gdzies. Na pewno zycie jeszcze fajnie Ci sie ulozy. A swoja droga to co te chlopy takie glupie?? Do zrobienia dziecka to pierwsi, a jak idzie o wychowanie to wszystko w dupie maja...

Aga , przykre co piszesz o swoim życiu, ale pamiętaj że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, chłop będzie później żałował a ty ułożysz sobie życie z kim kto jest ciebie na prawdę wart:tak: po za tym podziwiam za odwagę,jesteś na prawdę silną kobieta...

ech, Aga... trzymaj się cieplutko! jesteś fest babka, masz cudne córki :-) na pewno jest gdzieś na tym świecie facet Tobie przeznaczony, tylko musi Cie jeszcze odszukać :tak:

reklama
Do góry