Marlena1984
Początkująca w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze nie wiem za szybkoJuż wiesz jaka płeć czy to za szybko?
Jakie witaminki oprócz oczywiście kwasu foliowego ?Gratulacje teraz to tylko przyjmować witaminki i się cieszyć upragnionym brzuszkiem beta jest wysoka więc ciąża jest jak nic jeszcze raz gratulacje , zdrówka ☺
Ja nie biorę żadnych puki nie porozmawiam z lekarzem, niektóre witaminy mogą zaszkodzić dzieckuJakie witaminki oprócz oczywiście kwasu foliowego ?
Mnie tez zakłuje jajnik czasami , aktualnie jestem ba samym początku ciąży i z tego co pamietam W pierwszej ciąży tez jajniki potrafiły zakłuc. Do lekarza idę dopiero 22.07 , rozmawialam z nim przez tel kazał brać witaminy „mama dha.”Dziewczyny od rana boli mnie brzuch ale nie jest to silny ból od czasu do czasu zakluje w którymś jajniku czy powinnam się martwić? lekarz dopiero w poniedziałek
hej.. ja u Cb widzę różowe druga kreskę, moim zdaniem to B.wczesna ciazaWitam, jestem tutaj nowa. Skłonił mnie do tego dzisiejszy test. Nie wiem czy jest tam cień czy mam zwidy czy zwyczajnie felerny test. Bardzo mi zależy żeby jednak cos się tam pojawiło będę wdzięczna za każdą odpowiedz.
hej.. ja u Cb widzę różowe druga kreskę, moim zdaniem to B.wczesna ciaza
Hej! Sluchajcie mam pytanie, z racju tego że wychodziłam z facetem na grilla do znajomych( a staramy sięo malucha) postanowiłam przed wyjsciem i upewnić się czy moge pić więc zrobiłam rano w piątek test i wyszedł negatywnie no to pomyślałam że w ciąży nie jestem i po minucie spakowałam go do pudełka Wczoraj test chciałam wyrzucić patrzę na niego a tam druga kreska nie wiem co myśleć i czy można wierzyć takiemu testowi? Dodam że ostatnio spoznil mi sie @ dwa tygodnie ale w końcu go dostałam i teraz tak mi się wszystko poprzestawiało że już sama nie wiem czy to możliwe abym bula w ciąży? Jutro rano zrobię test nowy a ten z piątku wrzucam zdjęcieCoś niby jest ale ja bym powtórzyła test za kilka dni z samego rana dla pewności trzymam żeby tym razem były dwie mocne kreski a najlepiej to idź na betę i będziesz mieć 100% pewności
Test jest wiarygodny kilka minut po zrobieniu na drugi dzień może zakłamywać wynikHej! Sluchajcie mam pytanie, z racju tego że wychodziłam z facetem na grilla do znajomych( a staramy sięo malucha) postanowiłam przed wyjsciem i upewnić się czy moge pić więc zrobiłam rano w piątek test i wyszedł negatywnie no to pomyślałam że w ciąży nie jestem i po minucie spakowałam go do pudełka Wczoraj test chciałam wyrzucić patrzę na niego a tam druga kreska nie wiem co myśleć i czy można wierzyć takiemu testowi? Dodam że ostatnio spoznil mi sie @ dwa tygodnie ale w końcu go dostałam i teraz tak mi się wszystko poprzestawiało że już sama nie wiem czy to możliwe abym bula w ciąży? Jutro rano zrobię test nowy a ten z piątku wrzucam zdjęcie
Hej! Sluchajcie mam pytanie, z racju tego że wychodziłam z facetem na grilla do znajomych( a staramy sięo malucha) postanowiłam przed wyjsciem i [emoji485] upewnić się czy moge pić więc zrobiłam rano w piątek test i wyszedł negatywnie[emoji85] no to pomyślałam że w ciąży nie jestem i po minucie spakowałam go do pudełka [emoji85] Wczoraj test chciałam wyrzucić patrzę na niego a tam druga kreska [emoji85][emoji85] nie wiem co myśleć i czy można wierzyć takiemu testowi? Dodam że ostatnio spoznil mi sie @ dwa tygodnie ale w końcu go dostałam i teraz tak mi się wszystko poprzestawiało że już sama nie wiem czy to możliwe abym bula w ciąży? Jutro rano zrobię test nowy a ten z piątku wrzucam zdjęcie [emoji848][emoji4]