Marlena1984
Początkująca w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze nie wiem za szybkoJuż wiesz jaka płeć czy to za szybko?
Ja pierwsze 4 testy tez miałam negatywne , dopiero ostatni 2 dni po terminie miesiączki wyszedł pozytywny , ale lekko zrobiłam betę i potwierdziła ciąże ,Aż jestem ciekawa ja 7 testów każdy negatywny a okresu barak to chociaż u Was będę się cieszyć jak będzie dwie kreski , 3mam kciuki
Już mi się spóźnia 2 tygodnie, ostatnią miesiączkę miałam 3.06 a już jest lipiec także wątpię ze to ciążaJa pierwsze 4 testy tez miałam negatywne , dopiero ostatni 2 dni po terminie miesiączki wyszedł pozytywny , ale lekko zrobiłam betę i potwierdziła ciąże ,
Może jakieś zaburzenia hormonalne ?Już mi się spóźnia 2 tygodnie, ostatnią miesiączkę miałam 3.06 a już jest lipiec także wątpię ze to ciąża
Wątpię , w styczniu byłam w pl na usg pani doktor powiedziała ze wszystko jest ok ze mamy sie starać Od marca po tymMoże jakieś zaburzenia hormonalne ?
I jak tesciki pozytywne?Właśnie wracam z apteki z trzema testami dwa BabyBoom i jeden jakiś Apte Cara. Dam znać
U mnie tak i to mocne kreseczkiI jak tesciki pozytywne?
GratulacjeU mnie tak i to mocne kreseczki
Gratulacje teraz to tylko przyjmować witaminki i się cieszyć upragnionym brzuszkiem beta jest wysoka więc ciąża jest jak nic jeszcze raz gratulacje , zdrówkaCześć dziewczyny u mnie również pozytywny test po 1,5 roku starań 8.06 miałam ostatni okres, 8.07 test po po południu pozytywny - dwie mocne kreski, 9.07 rano również pozytywny. Beta 9.07 ok 631, 11.07 1562 - wiec chyba jest ok ? Wizyty u gin mam na 22.07 , czy to nie za późno ? Czy coś powinnam do tego czasu jeszcze zrobić, jakieś badania ?