reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pozytywny test ciążowy

Ja tez miałam plamienie implantacyjne które wzięłam za wcześniejszy słabszy okres. Dopiero jak doszły inne objawy coś mnie tknęło

reklama
Hej dziewczyny u Mnie beta 120 w 32 dniu cyklu w 34 dniu cyklu 260 , w 31 dniu cyklu test pozytywny . (30 dniowe cykle )
Tak czytam Wasze odp i też się zastanawiam czy nie zaszłam w poprzednim cyklu. Stosunek miałam w 23 dniu cyklu( w poprzednim) bez wytrysku później w 31 dc przyszła @ ,była to krew ale była skapsza , Tak naprawdę od obecnego cyklu zaczęliśmy starania. Czy Moja beta wygląda na ciążę z poprzedniego cyklu ? Zaraz dodam test , żebyście mogły ocenić. Dziękuję za odp

Podpowiedzcie proszę... Który to Tydzień według Was? Czy to ciąża z obecnego cyklu , czy poprzedniego

Załączniki

• 20240917_153628.jpg
    20240917_153628.jpg
    223,2 KB · Wyświetleń: 18
Hej dziewczyny u Mnie beta 120 w 32 dniu cyklu w 34 dniu cyklu 260 , w 31 dniu cyklu test pozytywny . (30 dniowe cykle )
Tak czytam Wasze odp i też się zastanawiam czy nie zaszłam w poprzednim cyklu. Stosunek miałam w 23 dniu cyklu( w poprzednim) bez wytrysku później w 31 dc przyszła @ ,była to krew ale była skapsza , Tak naprawdę od obecnego cyklu zaczęliśmy starania. Czy Moja beta wygląda na ciążę z poprzedniego cyklu ? Zaraz dodam test , żebyście mogły ocenić. Dziękuję za odp
trochę za mało informacji , nie wiemy kiedy miałaś owulację ani kiedy był ten Twoim zdaniem skapy okres , to że napisałaś w którym dniu cyklu to żadna informacja . Ale patrząc na wartość bety jest to sam początek więc napewno nie jest to ciąża z poprzedniego cyklu . Jeżeli byłaby z poprzedniego cyklu to by znaczyło że teraz byś była w jakimś 8-9 tygodniu a wtedy beta jest już w tysiącach ☺️

Nie, nie wygląda.

rozumiem że stosunek był też później nie tylko tego 23 DC ?

reklama
trochę za mało informacji , nie wiemy kiedy miałaś owulację ani kiedy był ten Twoim zdaniem skapy okres , to że napisałaś w którym dniu cyklu to żadna informacja . Ale patrząc na wartość bety jest to sam początek więc napewno nie jest to ciąża z poprzedniego cyklu . Jeżeli byłaby z poprzedniego cyklu to by znaczyło że teraz byś była w jakimś 8-9 tygodniu a wtedy beta jest już w tysiącach ☺️

Do góry