Madzia08.1978
Fanka BB :)
Ja tez miałam plamienie implantacyjne które wzięłam za wcześniejszy słabszy okres. Dopiero jak doszły inne objawy coś mnie tknęło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trochę za mało informacji , nie wiemy kiedy miałaś owulację ani kiedy był ten Twoim zdaniem skapy okres , to że napisałaś w którym dniu cyklu to żadna informacja . Ale patrząc na wartość bety jest to sam początek więc napewno nie jest to ciąża z poprzedniego cyklu . Jeżeli byłaby z poprzedniego cyklu to by znaczyło że teraz byś była w jakimś 8-9 tygodniu a wtedy beta jest już w tysiącachHej dziewczyny u Mnie beta 120 w 32 dniu cyklu w 34 dniu cyklu 260 , w 31 dniu cyklu test pozytywny . (30 dniowe cykle )
Tak czytam Wasze odp i też się zastanawiam czy nie zaszłam w poprzednim cyklu. Stosunek miałam w 23 dniu cyklu( w poprzednim) bez wytrysku później w 31 dc przyszła @ ,była to krew ale była skapsza , Tak naprawdę od obecnego cyklu zaczęliśmy starania. Czy Moja beta wygląda na ciążę z poprzedniego cyklu ? Zaraz dodam test , żebyście mogły ocenić. Dziękuję za odp
Nie, nie wygląda.Hej dziewczyny u Mnie beta 120 w 32 dniu cyklu w 34 dniu cyklu 260 , w 31 dniu cyklu test pozytywny . (30 dniowe cykle )
Tak czytam Wasze odp i też się zastanawiam czy nie zaszłam w poprzednim cyklu. Stosunek miałam w 23 dniu cyklu( w poprzednim) bez wytrysku później w 31 dc przyszła @ ,była to krew ale była skapsza , Tak naprawdę od obecnego cyklu zaczęliśmy starania. Czy Moja beta wygląda na ciążę z poprzedniego cyklu ? Zaraz dodam test , żebyście mogły ocenić. Dziękuję za odp
rozumiem że stosunek był też później nie tylko tego 23 DC ?Hej dziewczyny u Mnie beta 120 w 32 dniu cyklu w 34 dniu cyklu 260 , w 31 dniu cyklu test pozytywny . (30 dniowe cykle )
Napisala, ze zaczeli starania, więc na pewno bylo.rozumiem że stosunek był też później nie tylko tego 23 DC ?
trochę za mało informacji , nie wiemy kiedy miałaś owulację ani kiedy był ten Twoim zdaniem skapy okres , to że napisałaś w którym dniu cyklu to żadna informacja . Ale patrząc na wartość bety jest to sam początek więc napewno nie jest to ciąża z poprzedniego cyklu . Jeżeli byłaby z poprzedniego cyklu to by znaczyło że teraz byś była w jakimś 8-9 tygodniu a wtedy beta jest już w tysiącach