Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, ja wtedy widzialam juz zarodekHej, 22.02 mialam ostatnia miesiaczke
25.02 beta 3815 a 27.02 8141 zapisalam sie do ginekologa 02.04 czy to nie za wczesnie ?
Dzisiaj mi sie pojawil lekko jasny brazowy sluz troszke sie niepokojeNie, ja wtedy widzialam juz zarodek
Tak da się. Lekarz w trakcie l4 może zmienić zwykłe na ciążoweA czy da się potem zwykłe L4 zamienić na to z literką B? Bo jakby chodzi tu też trochę o wypłatę, w obecnych czasach to każdy grosz się liczy oczywiście zdrowie dziecka najważniejsze
Oo, czyli np jakby ktoś dostal L4 na kwiecień zwykle, to np w maju lekarz może zmienić tak wstecz? I wtedy dostaję jakieś wyrównanie od pracodawcy?Tak da się. Lekarz w trakcie l4 może zmienić zwykłe na ciążowe
Nie, tak to nie dziala. Chodzilo bardziej o to, że w trakcie zwyklego L4 możesz dostac kod B.Oo, czyli np jakby ktoś dostal L4 na kwiecień zwykle, to np w maju lekarz może zmienić tak wstecz? I wtedy dostaję jakieś wyrównanie od pracodawcy?
Powodzenia, daj znac po wizycieJa dzisiaj jadę potwierdzić ciążę trochę się boję, że coś może być nie tak ;(