M
Ma_k
Gość
Ja prowadzę ciążę prywatnie a dodatkowo mam pakiet w luxmedzie i tam też mam drugą kartę ciąży bo mam część badań w cenie.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem w 23 tyg ciąży teraz dlatego wypowiadam się. Bo na NFZ mimo ciąży strzelili mi z terminem od 2 tyg do 3 tygjeśli jest się w ciąży musi się znaleść termin bodajże maksymalnie w 7dni ale to byś musiała się jeszcze upewnić tak jest w polskim prawie
To może zależne od miasta. U mnie tak to nie działa i nie jestem jedynym przykładem. Według mnie lepiej prywatnie pierwsza wizyte Chociaż nie zrobią tego na odwal się.To dziwne, ja jestem tez w ciąży i wiem z autopsji jak to u nas działa.
Nie ma czym się przejmować. Oswoisz się z sytuacja. Narazie zrób beta hcg z krwi na potwierdzenieJa sie trochę podłamałam. Boje sie jak sobie poradze.
ja nie chodzę tez na NFZ tylko prywatnie. Wiem tylko, ze maja obowiązek przyjąć a jeśli tego nie zrobią to można składać skargę.To może zależne od miasta. U mnie tak to nie działa i nie jestem jedynym przykładem. Według mnie lepiej prywatnie pierwsza wizyte Chociaż nie zrobią tego na odwal się.
i nie krytykuj każdego lekarza na NFZ bo nie każdy zrobi na „odwal się” prywatnie tez się może taki zdarzyćTo może zależne od miasta. U mnie tak to nie działa i nie jestem jedynym przykładem. Według mnie lepiej prywatnie pierwsza wizyte Chociaż nie zrobią tego na odwal się.
Niby można. Ale kto ma siłę z takimi kłócić się. Ja byłam raz w ciąży na NFZ bo potrzebowałam skierowanie i pożałowałam.ja nie chodzę tez na NFZ tylko prywatnie. Wiem tylko, ze maja obowiązek przyjąć a jeśli tego nie zrobią to można składać skargę.